Sinecod şurup kaç yaşında kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sinecod şurup kaç yaşında kullanılır?
  2. Sinecod şurup ne işe yarar?
  3. Sinecod 50 mg nasıl kullanılır?
  4. Sekrol şurup nasıl kullanılır?
  5. Notuss Fort günde kaç kere kullanılır?
  6. Sekrol pediatrik şurup aç mı tok mu?
  7. Levopront Niçin Kullanılır?

Sinecod şurup kaç yaşında kullanılır?

SINECOD Şurup'un 3 yaşın altındaki çocuklarda kullanımı araştırılmamıştır. Yaşlılarda kullanımı: SINECOD'un yaşlılarda kullanımı araştırılmamıştır. Özel kullanım durumları: SINECOD böbrek veya karaciğer yetmezliği olan hastalarda araştırılmamıştır.

Sinecod şurup ne işe yarar?

Sinecod'un etken maddesi butamirat sitrat kimyasal ve farmakolojik açıdan opium alkaloidlerine benzemeyen, santral etkili bir öksürük kesicidir. Öksürük kesici ve bronkospazmolitik etkisinin farklı olmasına bağlı olarak öksürüğü etkin bir şekilde keser ve ayrıca spirometrik ve kan gaz değerlerini kısa sürede düzeltir.

Sinecod 50 mg nasıl kullanılır?

Sinecod ağız yoluyla kullanılır. Tabletleri çiğnemeden, bütün olarak, yeterli miktarda (örneğin bir bardak) su ile yutunuz.

Sekrol şurup nasıl kullanılır?

Çocuklarda; 0-2 yaş arasında: Günde 2 defa 1/4 ölçek (1.25 mL), 2-5 yaş arasında: Günde 3 defa 1/4 ölçek (1.25 mL), 5-12 yaş arasında: Günde 2-3 defa 1/2 ölçek (2.5 mL). Tedavinin başlangıcında dozlar bir misli arttırılabilir. Doktorunuz SEKROL ile tedavinizin ne kadar süreceğini size bildirecektir.

Notuss Fort günde kaç kere kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar : - NOTUSS FORT yetişkinlerde, yemeklerden önce ya da sonra veya yemeklerle birlikte, günde 4 defa 5 ml olmak üzere kullanılır. Doktor tarafından başka bir şekilde tavsiye edilmediği takdirde belirtilen dozlarda kullanınız.

Sekrol pediatrik şurup aç mı tok mu?

Şurup, yemeklerden sonra alınır. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Yeterli klinik çalışma olmadığından hamileliğin ilk üç ayında, ancak zorunlu hallerde, fayda- risk değerlendirmesi yapılarak kullanılabilir.

Levopront Niçin Kullanılır?

LEVOPRONT etkin madde olarak levodropropizin içerir. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (balgamsız öksürük) giderilmesinde kullanılır.