Western Union kontrol numarası nedir?

İçindekiler:

  1. Western Union kontrol numarası nedir?
  2. Western Union takip numarası nerede yazar?
  3. Western Union para ne zaman gelir?
  4. Western Union dan para nasıl alınır?
  5. Türkiye'de hangi bankalarda Western Union var?

Western Union kontrol numarası nedir?

Para Transferi Kontrol Numarası (MTCN) transferinize verilen benzersiz bir numaradır. Alıcınız parasını alırken bu numaraya ihtiyaç duyacaktır ve transferinizi takip etmek için de kullanılabilir.

Western Union takip numarası nerede yazar?

İzleme numarası (MTCN): Takip numaranızı (MTCN) transfer geçmişi sayfanızda ve yazdırılmış veya e-postayla gönderilmiş dekontunuzda bulabilirsiniz. Takip numaranızı (MTCN) transfer geçmişi sayfanızda ve yazdırılmış veya e-postayla gönderilmiş dekontunuzda bulabilirsiniz.

Western Union para ne zaman gelir?

Hesap bazlı para transferlerinin ulaşması, aşağıda belirtilen Madde 3 ve 5 hükümlerine tabi olarak, genellikle en fazla 3 iş günü sürmektedir. Mobil cüzdanlara gönderilen transferlerin azami tamamlanma süresi, aşağıda belirtilen Madde 3 ve 5 hükümlerine tabi olarak, 15 dakikadır.

Western Union dan para nasıl alınır?

Western Union'ın ATM hizmeti sunan katılımcı bankalarından birinde aktif bir hesabınız varsa, en yakın ATM'ye gidin, banka kartınızı takın, WU para transferi hizmetini bulun, MTCN, gönderici adı, gönderen ülke ve ödeme tutarını girin.

Türkiye'de hangi bankalarda Western Union var?

Western Union, ülkemiz de PTT Bank, Akbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Fibabanka, Şeker Bankası ve Ziraat Bankası şubelerinde hizmet vermektedir. Ayrıca bazı bankalar için şubelere gitmeye bile gerek yoktur. İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılığı üzerinden de bu işlem rahatlıkla yapılmaktadır.