Ziraat tarım kredisi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ziraat tarım kredisi ne kadar?
  2. Ziraat Bankası üretim Destek Kredisi nedir?
  3. Tarım kredisi nasıl alabilirim?
  4. Ziraat Bankası kredileri erteliyor mu?

Ziraat tarım kredisi ne kadar?

Ziraat Bankası' nın çiftçilere yönelik olarak verdiği kredilerin ortak özellikleri vardır. Bu krediler HASAT ÖDEMELİ olup faiz oranları yıllık %5- %6 civarlarındadır. Kredinin 2 YIL GERİ ÖDEMESİZ olduğu söylenmektedir. Ancak ödeme durumu çiftçilerin durumlarına göre değişecektir.

Ziraat Bankası üretim Destek Kredisi nedir?

Üretiminize Destek Ziraat'ten! Tarımsal üretim yapan müşterilerimizin, tarımsal üretim dışındaki kısa vadeli finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sunulan kredilerimizdir.

Tarım kredisi nasıl alabilirim?

Kredi için başvurular şubeye gitmeye gerek kalmadan SMS yoluyla alınıyor. Bankanın şartlarına uygun olan çiftçilerin kredisi onaylanarak, kısa süre içerisinde talep ettikleri tutar hesaplarına yatırılıyor. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından oluşturulan kredi ile çiftçilerin acil nakit ihtiyaçlarına destek olunuyor.

Ziraat Bankası kredileri erteliyor mu?

ZİRAAT BANKASI KREDİ ERTELEME NASIL YAPILIR? Ziraat Bankası kredi akrtı borçlarını son bir defaya mahsus 8 ay erteleyecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi kartı borcu ertelemesi için 31 Aralık öncesi çekilen krediler ertelenirken 2021 yılında kredi çekenlerin ödemeleri devam edecek.