Viyan Kürtçe anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Viyan Kürtçe anlamı nedir?
  2. Viyan ismi Kürtçe mi?
  3. Vinanın anlamı nedir?
  4. Jiyan erkek ismi mi?
  5. Zerya Kürtçe isim mi?
  6. Elfesya ne demek Kürtçe?
  7. Kürtçe Zeryam ne demek Zazaca?
  8. Elyesa kuranda geçiyor mu?

Viyan Kürtçe anlamı nedir?

Viyan ismi istek, irade anlamına gelmektedir.

Viyan ismi Kürtçe mi?

Farklı ve güzel bir isim olan Viyan adı günümüzde kız çocukları için kullanılıyor. ... İşte bu isim hakkında merak edilenler. 21.02.2021 - 04:49 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 04:49 Güncelleme: 21.02.2021 - 04:49. Viyan Kürtçe kökenli olan ve kız çocuklar için kullanılan oldukça hoş bir isimdir.

Vinanın anlamı nedir?

Ünlü çiftin bebeklerinin isminin, ikisinin de çok sevdiği Norveççe bir şarkıdan geldiği öğrenildi. Norveççe Vina “biz şimdi” demek. Vina ismi sevilen arkadaş demektir. Farsça siyah üzüm anlamına gelen Vina'nın kökeni İngilizcedir.

Jiyan erkek ismi mi?

Kökeni Farsça olan Jiyan ismi oldukça değişik adlar içerisinde geliyor. Ancak özellikle anlamını öğrenen pek çok anne ve baba, bu ismi değerlendirme konusunda listeyi alıyor. Erkek çocukları için değerlendirilen bu güzel isim, anlamı ile beraber okunuşu üzerinden de tercih ediliyor.

Zerya Kürtçe isim mi?

Zerya kelime anlamı olarak okyanus demektir. Kız çocuklarına verilen bu isim güzel anlamı sebebi ile tercih sebebi olmaktadır. İsmin kökeni ise Farsçadan gelir.

Elfesya ne demek Kürtçe?

Elfesya ismi Kürtçede bir masal prensesi anlamına gelmektedir.

Kürtçe Zeryam ne demek Zazaca?

Okyanus, büyük deniz anlamı bulunur. Bunun yanında Zazaca da candan yürekten anlamlarına gelmektedir.

Elyesa kuranda geçiyor mu?

Elyesa ismi bir peygamber ismi olup Hz. Elyasa (a.s), Kur'an-ı Kerim'de adı geçmekte olan bir peygamberdir. Elyesa ismi Türkçeye İlyas olarak kullanılmakta olan bir isim olma özelliğine sahiptir. Elyesa ismi Kur'an-ı Kerimdeki Enam suresi 86. ayet ve Sad suresi 48. ayette geçmektedir.