WWF Türkiye'nin çalışma alanları nelerdir?

İçindekiler:

  1. WWF Türkiye'nin çalışma alanları nelerdir?
  2. WWF hangi çevre kuruluşuna aittir?
  3. Çekül doğayı korumak için neler yapıyor?
  4. WWF nasıl okunur Türkçe?
  5. WWF nerede kuruldu?
  6. WWF nasil okunur?
  7. WWF ingilizcede ne demek?
  8. WWF Türkiye Başkanı Uğur Bayar Kimdir?

WWF Türkiye'nin çalışma alanları nelerdir?

WWF-Türkiye, projelerini, su kaynakları, orman ve deniz ve kıyı kategorileri altında gerçekleştirilmektedir. Bu projeleri bugüne kadar Kafkasya Ekolojik Bölgesi, Doğu Karadeniz Havzası, Konya Kapalı Havzası, Küre Dağları, Akyatan, Çıralı, Kaş, İğneada ve Susurluk Havzası'nda gerçekleştirmiştir.

WWF hangi çevre kuruluşuna aittir?

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) 1996 yılında Doğal Hayatı Koruma Derneği'nin öncülüğünde kurulmuş, 2001 yılında ise WWF'nin Türkiye ulusal kuruluşu olarak WWF-Türkiye ünvanını almıştır. WWF-Türkiye çalışmalarını bağışlar ve kurumsal sponsorluklar ile yürüten kâr amacı gütmeyen bağımsız bir vakıftır.

Çekül doğayı korumak için neler yapıyor?

ÇEKÜL, Türkiye'nin doğal ve kültürel mirasını korumak amacıyla 1990 yılında vakıf statüsünde kurulmuş sivil toplum kuruluşudur. Doğal kaynakları, kültürel mirası ve insanı bir bütün olarak ele alan ÇEKÜL, doğal ve kültürel çevreyi korumak için "kent-havza-bölge-ülke" ölçeğinde projeler geliştirmektedir.

WWF nasıl okunur Türkçe?

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Vergi Muafiyeti.

WWF nerede kuruldu?

, Morges, İsviçre Dünya Doğayı Koruma Vakfı/Kuruluş tarihi

WWF nasil okunur?

İlk adı “World Wildlife Fund” olan kuruluşun, sonrasında ise yalnızca WWF olarak anılmasına karar verilmiştir. Kuruluşun Türkiye ayağı ise 1996 yılında, Doğal Hayatı Koruma Derneği'nin öncülüğünde kurulmuştur.

WWF ingilizcede ne demek?

world wide fund for nature (wwf) i.

WWF Türkiye Başkanı Uğur Bayar Kimdir?

Profesyonel iş yaşamına Citibank Türkiye'de başlayan Uğur Bayar, 1997-2002 yılları arasında T.C. ... 2004 yılında Credit Suisse Türkiye'de göreve başlayan ve halen Credit Suisse Türkiye'nin CEO'su olan Uğur Bayar aynı zamanda, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Danışma Kurulu Üyesi ve Türk-İsviçre İş Konseyi'nin Başkanı'dır.