Aferin plus pediatrik şurup kaç yaşında kullanılır?

İçindekiler:

  1. Aferin plus pediatrik şurup kaç yaşında kullanılır?
  2. Aferin şurup ne işe yarar?
  3. Aferin forte kaç yaş için?
  4. Aferin şurup kaç yaş içebilir?
  5. Mor Calpol açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

Aferin plus pediatrik şurup kaç yaşında kullanılır?

6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. 6-12 yaş arası kullanımı önerilmemektedir. Günde 4 dozdan fazla kullanmayınız. A-FERİN PLUS pediatrik 'i 5 günden uzun süreli kullanmayınız.

Aferin şurup ne işe yarar?

Aferin, soğuk algınlığı, öksürük, nezle gibi sorunların tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Hapşırma, burun ve boğazda kaşıntı gibi alerjik reaksiyonları da dindirebilir. Reçete edilen dozda kullanılması gerekir. Uyku hali, baş ağrısı, bulantı-kusma ve kabızlık gibi hafif yan etkiler görülebilir.

Aferin forte kaç yaş için?

6-12 yaş arası çocuklarda doz ayarı doktor tarafından yapılmalıdır. Önerilen kullanım altı saat ara ile tablet tüketilmesidir. Fazla doz aldığınız zaman mutlaka doktorunuza başvurmanız gerekir. Alınacak doz unutulduğunda bir sonraki alımda 2 doz alım yapılmaması önerilir.

Aferin şurup kaç yaş içebilir?

3 ay-1 yaş: Günde 4-6 saat ara ile 1/4 ölçek (1.25 mL) 1-2 yaş: Günde 4-6 saat ara ile 1/2 ölçek (2.5 mL) 2-6 yaş: Günde 4-6 saat ara ile 1 ölçek (5 mL) 6-12 yaş : Günde 4-6 saat ara ile 2 ölçek (10 mL) Hekim tavsiyesi olmadan günde 6 defadan fazla kullanılmamalıdır. 3 yaşının altındaki çocuklarda hekim kontrolünde ...

Mor Calpol açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

* Ateş düşürücü şuruplar çözelti (süspansiyon) şeklindedir. Beklediğinde etken madde dibe çökecektir. Kullanmadan önce çalkalamanız gereklidir. * Ateş düşürücü şurupları açtıktan sonra 1 ay içinde tüketin.