4B sözleşmeli kadro ne demek?

İçindekiler:

  1. 4B sözleşmeli kadro ne demek?
  2. Sözleşmeli personel kadroya geçecek mi?
  3. Sözleşmeli personel kalktı mı?
  4. 3 1 ne zaman kadroya geçer?
  5. Sözleşmeli kamu personeli kimlerdir?

4B sözleşmeli kadro ne demek?

657 sayılı Devlet Memurlar Kanunu 4/B madde uyarınca; “Kalkınma planı, yıllık program, iş programlarında yer alan önemli projelerin hazırlanması, gerçekleştirilmesi, işletilmesi aynı zamanda işlerliği için şart olan, istisnai hallere münhasır olmak üzere özel bir meslek bilgisine ve ihtisasına ihtiyaç gösteren geçici ...

Sözleşmeli personel kadroya geçecek mi?

Yapılacak düzenlemeyle, 4 yılını dolduran sözleşmeliler kadroya geçebilecek. İller arası tayin, sağlık durumu tayini, görevde yükselme, kurumlar arası geçiş gibi bazı özlük haklarında da kısıtlamalar vardı. Çalışmayla 4 yıl sonra kadroya geçecek olan memurun, tüm özlük haklarına da kavuşacağı öngörülüyor.

Sözleşmeli personel kalktı mı?

Yani, geçici personel statüsü kaldırılırken, mevcut çalışanlar da, doksan (90) gün içerisinde sözleşmeli personel statüsüne geçirilecekler. ...

3 1 ne zaman kadroya geçer?

3+1 modeli gündemde Yapılacak düzenlemeyle, 4 yılını dolduran sözleşmeliler kadroya geçebilecek. İller arası tayin, sağlık durumu tayini, görevde yükselme, kurumlar arası geçiş gibi bazı özlük haklarında da kısıtlamalar vardı.

Sözleşmeli kamu personeli kimlerdir?

Özel bir mesleki bilgiye ihtiyaç duyulduğu takdirde veya yıllık planlar içinde geçici olarak işlerde görevlendirilmek üzere ilgili kurumların teklifi ile Devlet Personel Başkanlığı'nın da görüşleri alınıp sözleşme yapılmak kaydıyla geçici olarak çalıştırılan kamu hizmetlisine sözleşmeli personel denmektedir.