Istanbul Üniversitesi sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üniversitesi sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. Tek ders sınav sonuçları nereden öğrenilir?
  3. Auzef 3 ders sınavından kaç puan almak gerekir?
  4. Tek ders sınavı Kaç tane?
  5. Mezuniyete 3 ders sınavı auzef nedir?

Istanbul Üniversitesi sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bu nedenle 5 Mayıs'ta tamamlanan vize sınav sonuçlarının da 11-12 Mayıs tarihlerinde erişime açılması bekleniyor. Adaylar sınav sonuçlarını “esinav.istanbul.edu.tr” adresine kullanıcı adı ve parola ile giriş yaparak öğrenebilecekler.

Tek ders sınav sonuçları nereden öğrenilir?

TEK DERS SINAV BAŞVURU SONUÇLARI !!! Tek ders başvuru sonuçlarınızı https://ogr.sakarya.edu.tr/tr/TekDers adresinden öğrenebilirsiniz. Sınavlar online yapılacak olup, esinav.sabis.sakarya.edu.tr adresinden giriş yapıp, sol menüde bulunan "OTURUM" linkine tıklayarak sınava katılabilirsiniz.

Auzef 3 ders sınavından kaç puan almak gerekir?

Mezuniyete üç ders sınavına giren öğrencilerin başarı notu, mutlak değerlendirme sistemine göre hesaplanır. Sınavdan 50 puan ve üzeri alan öğrenci ilgili dersten başarılı olmuş sayılır. Vize, Final ve bütünleme sınav notları mezuniyete üç ders sınavı değerlendirmesine katılmaz.

Tek ders sınavı Kaç tane?

1) Tek ders sınavları güz ve bahar yarıyıllarında final sınavlarından sonra (2015-2016 akademik yılında bütünleme sınavlarından sonra) bir eğitim-öğretim yılı içinde iki defa açılır. 2) Tek ders sınavına, öğrencinin kayıtlı olduğu programda bir kere girme hakkı vardır.

Mezuniyete 3 ders sınavı auzef nedir?

Mezuniyete üç ders sınavı eğitim-öğretim yılı sonunda, akademik takvimde belirtilen tarihte yılda bir defa yapılır. Tüm dönemlerden en fazla üç tane başarısız (FF) harf notu bulunan öğrenciler, mezuniyete üç ders sınavına girebilir. ( Lisans öğrencileri 8. , önlisans öğrencileri 4. yarıyılı tamamlamış olmalıdır.)