YKS ye girerken para ile girilir mi?

İçindekiler:

  1. YKS ye girerken para ile girilir mi?
  2. YKS ye girerken neler yasak?
  3. YKS ye akbil ile girilir mi?
  4. YKS sınava uçlu kalemle girilir mi?
  5. YKS ye girmeden AYT ye girilir mi?
  6. YKS öğrencilerine Otobüsler Ücretsiz mi?

YKS ye girerken para ile girilir mi?

Adaylar ve görevliler yanlarında alyans, şeffaf numaralı gözlük, başörtüsü için kullanılan boncuklu-boncuksuz toplu iğne, metal para, anahtarlıksız basit ev anahtarı, ulaşım kartı, basit tokalı kemer, basit tel toka, basit piercing, şeffaf pet şişe içerisinde su ile sınava katılabilecek.

YKS ye girerken neler yasak?

Soru kitapçıkları dağıtıldıktan sonra gelen adaylar sınava alınmayacaklardır. ... Ayrıca sınav süresince adayların tuvalet vb. ihtiyaçlarını gidermek için sınav salonundan çıkmaları kesinlikle yasaktır. Sınav salonundan her ne sebeple olursa olsun dışarı çıkan bir aday tekrar sınav salonuna alınmayacaktır.

YKS ye akbil ile girilir mi?

Aygün açıklamasında şunları söylemişti “Bu yasaklarla özellikle ev anahtarı ve ulaşım kartı gibi belgeleri kimseye bırakamayacaklarından adayları sınav sonuna kadar bekleyecek birisi olmak zorundaydı.” dedi. Ulaşım kartları ile YKS sınavına girmek mümkün olacak.

YKS sınava uçlu kalemle girilir mi?

Peki adaylar sınava uçlu kalemle girebilir mi? YKS'ye kalem silgi getirmek yasak ? Adayların sınavda kullanacakları kalem, silgi, kalemtıraş, şeker ve peçete ÖSYM tarafından sağlanır. Adayların sınava kalem, silgi, kalemtıraş ve peçeteyle girmelerine izin verilmez.

YKS ye girmeden AYT ye girilir mi?

Temel Yeterlik Testi'ne (TYT) girerek, Alan Yeterlik Testleri'ne (AYT) girmeden 2 yıllık bir bölüm okuyabilirsiniz. Ancak TYT'ye girmeden AYT oturumuna girmek mümkün değildir. Adaylar öncelikle TYT'ye girer, baraj puanını geçerse AYT'ye girmeye hak kazanır.

YKS öğrencilerine Otobüsler Ücretsiz mi?

Yks Sınavında Öğrenciler, Veliler Ve Görevlilere Ücretsiz Ulaşım. EGO Genel Müdürlüğü, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında sınavın yapılacağı 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde, öğrencilerin sınav yerlerine ulaşımlarında herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için tüm hazırlıklarını tamamladı.