Hemşire Alımı Ne Kadar?

İçindekiler:

  1. Hemşire Alımı Ne Kadar?
  2. Üniversite hastaneleri kaç hemşire aldı?
  3. Üniversite hastaneleri lise mezunu hemşire alıyor mu?
  4. Sözleşmeli hemşire ne demek?
  5. Üniversite hastaneleri devlete bağlı mı?
  6. 4 b li hemşire ne demek?

Hemşire Alımı Ne Kadar?

Sözleşmeli personel (hemşire) alınacaktır
BÜTÇESAYI - UNVANBRÜT ÜCRET
Özel Bütçe20 HEMŞİRE- Kıdemi 5 yıldan az olanlar için 2.935 TL. - Kıdemi 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar için 2.973 TL. - Kıdemi 10 yıldan 15 yıla kadar olanlar için 3.032 TL.

Üniversite hastaneleri kaç hemşire aldı?

Dr. Saraç, üniversite hastanelerine hemşire, 1130 sağlık teknikeri, 295 röntgen teknisyeni, 89 psikolog, 87 biyolog ve çeşitli unvanlarda 406 olmak üzere toplam sözleşmeli personel kadrosu ihdas edildiğini bildirdi.

Üniversite hastaneleri lise mezunu hemşire alıyor mu?

Üniversite hastanesine en az lise mezunu hemşire alım ilanı! ... Bülent Ecevit Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirmek üzere 23 hemşire alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olma şartı aranan adaylar, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre alımı yapılacak.

Sözleşmeli hemşire ne demek?

657 sayılı Yasa'nın 4/B maddesinde düzenlenen biçimiyle sözleşmeli personel olarak hemşire kadrosunda çalıştıklarını, hemşirelik görevi ile bağdaşmayan iş ve işlemlerin kendilerine yaptırılması. Hemşirelerin görev tanımı Hemşirelik Kanunu ve Hemşirelik Yönetmeliği ile belirlenmiştir.

Üniversite hastaneleri devlete bağlı mı?

- Vakıf üniversiteleri hariç, üniversite hastaneleri gerek görülürse YÖK'ün onayı, Maliye Bakanlığı'nın teklifi ve Bakanlar Kurulu kararıyla kamu kurumu olarak Sağlık Bakanlığı'na devredilecek. Öğretim üyeleri yine YÖK'e bağlı kalmaya devam edecek.

4 b li hemşire ne demek?

4B Kadro Statüsü Nedir? Kanunun değişmesiyle 4B kadro statüsü, kariyer meslek sahibi kişileri ilgilendirir. Kariyer meslek grubuna sahip kişiler olarak nitelendirdiğimiz ise; hemşire, mühendis, bekçi gibi mesleklere sahip vatandaşları kapsar.