Metlife sigorta ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Metlife sigorta ne işe yarar?
  2. Yıllık kredi hayat sigortası nedir Denizbank?
  3. Metlife sigorta neleri kapsar?
  4. Uzun süreli aylık azalan teminatlı hayat sigortası nedir?
  5. Yıllık kredi hayat sigortası nedir?

Metlife sigorta ne işe yarar?

Hayat sigortasının ana teminatı vefat teminatıdır ve vefatınız durumunda sigortada belirttiğiniz aile bireylerinin maddi güvence altına alınmasını sağlar. Yaşamsal risklerinizi de güvence altına alarak bir sakatlık durumunda da yaşam kalitenizi korumanıza yardımcı olur.

Yıllık kredi hayat sigortası nedir Denizbank?

Bankamızdan kredi kullanan müşterilerimizin, sigorta süresi içinde yaşamını kaybetmesi, kaza veya hastalık sonucu kalıcı sakatlık halinde, ek teminat satın aldıysa istemdışı işsiz kalması durumunda kredi borcunun sigorta şirketi tarafından kapatılmasını amaçlayan sigortadır.

Metlife sigorta neleri kapsar?

Hayat sigortaları; - Vefat durumunda ailenizin yaşamsal ihtiyaçlarını veya çocuğunuzun eğitim masraflarını karşılayabilecek toplu bir para imkanı sunar. - Tam veya kısmi bir sakatlık durumunda hayatınızı aynı şekilde idame ettirmenizi sağlayan maddi bir güvence sağlar.

Uzun süreli aylık azalan teminatlı hayat sigortası nedir?

Sigortalı, istediği teminatı senelik olarak belirler ve riskin gerçekleşmesi durumunda, o tarihten, başta belirlediği süre sonuna kadar, her yıl için belirlediği tazminat tutarını alır. Vefat tazminatı her yıl belirli bir miktarda azalır.

Yıllık kredi hayat sigortası nedir?

Kredi Hayat Sigortası, kredi süresi boyunca kullanılan ve kredi tutarı kadar vefat teminatı sunan bir sigorta sözleşmesidir. Sigorta süresi içerisinde hayatını kaybeden sigortalının bankaya olan borcu sigortacı tarafından ödenir. Böylece vefat eden sigortalının borçlu kalma ihtimali ortadan kalkar.