Apple Watch 4 suya dayanıklı mı?

İçindekiler:

  1. Apple Watch 4 suya dayanıklı mı?
  2. Apple Watch 4 arama yapabiliyor mu?
  3. Apple Watch 4 ile neler yapılabilir?
  4. Hep açık altimetre nedir?
  5. Apple Watch Series 3 suya dayanıklı mı?
  6. Apple Watch 6 görüntülü konuşma var mı?
  7. Apple Watch se kaç metreden çeker?
  8. Hep açık retina ekran nedir?
  9. Apple Watch 6 fiyatı nedir?

Apple Watch 4 suya dayanıklı mı?

Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 6 modellerinin ISO standardı 22810:2010'a göre 50 metre derinlikte suya dayanıklılık derecelendirmesi vardır. Böylece bu modeller havuzda veya denizde yüzme gibi sığ sularda yapılan aktivitelerde kullanılabilir.

Apple Watch 4 arama yapabiliyor mu?

Hücresel operatörünüz Wi-Fi ile arama seçeneği sunuyorsa, hücresel ağ yerine Wi-Fi üzerinden arama yapmak ve aranmak için Apple Watch'unuzu kullanabilirsiniz (eşlenen iPhone'unuz yanınızda olmasa veya kapalı olsa bile). ... Apple Watch'unuzda Telefon uygulamasını açın. Bir kişi seçin, sonra. simgesine dokunun.

Apple Watch 4 ile neler yapılabilir?

Wi-Fi bağlantısı veya hücresel bağlantı sayesinde, iPhone'unuz yanınızda değilken bile Apple Watch'ta aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Yol tarifi almak, iMessage göndermek ve daha fazlasını gerçekleştirmek için Siri'yi kullanma. Mesaj gönderip alma. Telefonla arama yapma ve gelen aramaları yanıtlama.

Hep açık altimetre nedir?

Hep açık altimetre gün boyunca gerçek zamanlı yükseklik verileri sağlıyor. Yerleşik pusula, kullanıcıların yön bulmasını sağlıyor, baktıkları yönü gösteriyor ve saat kadranı komplikasyonu olarak sunuluyor.

Apple Watch Series 3 suya dayanıklı mı?

Apple Watch Series 3, ISO 22810:2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir. ... Ancak, Apple Watch Series 3 yüksek hızda suya maruz kalınabilen veya çok derine inilmesi gereken tüplü dalış, su kayağı ve benzeri aktivitelerde kullanılmamalıdır.

Apple Watch 6 görüntülü konuşma var mı?

Apple'ın fotoğraflar uygulamasıyla entegre bir şekilde çalışmasıyla Apple Watch'ta iyi bir kamera deneyimi sunan kayış, aynı zamanda iPhone ve Apple Watch'taki Glide uygulaması sayesinde kullanıcılar saat üzerinden görüntülü görüşme de gerçekleştirebiliyor.

Apple Watch se kaç metreden çeker?

Kasa Ağırlığı Apple Watch SE ISO 22810:2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir. Bu, havuzda veya denizde yüzme gibi derine dalmadan yapılan su aktivitelerinde kullanılabilecekleri anlamına gelir.

Hep açık retina ekran nedir?

Hep Açık özelliği, Apple Watch Series 5 ve Series 6'da saptanmış olarak açıktır. Bu moddayken saat kadranı (veya en son etkin olan uygulama) ve saat her zaman görünür durumdadır. ... Bileğinizi kaldırdığınızda veya ekrana dokunduğunuzda ekran yeniden tam parlaklık düzeyine gelir ve saat ekranı etkinleşir.

Apple Watch 6 fiyatı nedir?

Apple Watch 6 Fiyatları Türkiye'de ön sipariş fiyatı 3.799 TL'den başlayacak.