Marka tescil ücreti nereye ödenir?

İçindekiler:

  1. Marka tescil ücreti nereye ödenir?
  2. Epats marka tescil ücreti nasıl ödenir?
  3. İsim patenti almak kaç para?
  4. Epats marka Tescili Nasıl Yapılır?

Marka tescil ücreti nereye ödenir?

tarihinden itibaren sınai mülkiyet başvuru ve başvuru sonrası işlem taleplerine ilişkin ücretler, yeni elektronik başvuru sistemi (EPATS) üzerinden, tüm bankaların kredi kartları/banka kartlarıyla veya E-Tahakkuk Sistemi kapsamında T.C kimlik numarası veya vergi kimlik numarası bilgisiyle Ziraat Bankası ...

Epats marka tescil ücreti nasıl ödenir?

Gerçekleştirdiğiniz işleme ilişkin ücret, T.C kimlik numarası veya vergi kimlik numarası bilgisiyle Ziraat Bankası şubelerinden ya da Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden ödenebilecek.

İsim patenti almak kaç para?

Buna göre, e-Devlet üzerinden yapılan patent ve faydalı model başvuru ücretleri 10,76 lira, marka tescil ücreti 321,61 lira, coğrafi işaret ve geleneksel ürün başvuru ücretleri 2,29 lira oldu. Tasarım tescil başvuru ücreti ise 54,24 lira olarak tespit edildi. Tebliğ 'de yürürlüğe girecek.

Epats marka Tescili Nasıl Yapılır?

Uygulamamıza epats.turkpatent.gov.tr adresinden ya da Türk Patent ve Marka Kurumu internet sitesinde yer alan EPATS logosunu tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. yöntemlerle (mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı, internet bankacılığı) giriş yapılarak gerçekleştirilmektedir.