Elektrik kaç faturada kesilir?

İçindekiler:

  1. Elektrik kaç faturada kesilir?
  2. Dogalgaz ne zaman kesilir?
  3. Elektrik faturasını ödenmezse ne zaman kesilir?
  4. Doğalgaz kesildi nasıl açılır?
  5. Son ödeme tarihi geçmiş su faturası nasıl ödenir?

Elektrik kaç faturada kesilir?

2. Kesme ihbarnamesi bırakıldıktan ne kadar süre sonra elektrik kesilir? Fatura bedeli, bildirimi takip eden beş iş günü (dahil) içerisinde ödenmezse tüketicinin elektriği kesilir. Tüketicinin kullanım yeri adresine gönderilen fatura veya bildirim tüketiciye tebliğ edilmiş sayılır.

Dogalgaz ne zaman kesilir?

Son ödeme tarihine kadar faturalarını ödemeyen müşterilerimize doğal gaz kesme ihbarnamesi gönderilmekte ve son ödeme tarihinden sonraki 15 gün içerisinde faturalarını ödemeyen müşterilerimizin doğal gaz arzı durdurulmaktadır.

Elektrik faturasını ödenmezse ne zaman kesilir?

Elektrik faturaları düzenli bir şekilde ödenmediği takdirde yetkili kişiler tarafından kesinti meydana gelir. Bu durum ise faturalarda 2 aylık ödemenin yapılmadığı zaman gerçekleşir. Son iki aya ait faturalarının ödenmemesi halinde yetkili kurumlar abonenin elektriğini kesme işlemini gerçekleştirir.

Doğalgaz kesildi nasıl açılır?

Doğal gaz acil hattı için, alan kodu çevirmeden 187'yi aramanız yeterlidir. Doğal gaz acil hattı, 7/24 kesintisiz olarak hasar, kesinti, gaz kaçağı gibi acil durumlar için hizmet vermektedir.

Son ödeme tarihi geçmiş su faturası nasıl ödenir?

Suyu kapatılan aboneler borçları ile birlikte su açma bedelini de ödemek zorundadırlar. Geçmiş dönem fatura borçlarınızı tüm TİSKİ Şubeleri, tiski.gov.tr, bankalar ve PTT online veznelerinden ödeyebilirsiniz. Bir abonelikten ayrılacağınız zaman üzerinize kayıtlı olan aboneliği kapattırmayı ihmal etmeyiniz.