TFF temsilcisi ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. TFF temsilcisi ne iş yapar?
  2. TFF gözlemci nedir?
  3. FYS nedir?
  4. Gözlemci Hakem nedir?
  5. Futbol Yönetimi Nedir?
  6. Tffhgd Ankara nerede?
  7. Futbolda hakem maçı nasıl başlatır?

TFF temsilcisi ne iş yapar?

Temsilci; Stadyum ve Güvenlik Komitesi Talimatı kapsamında müsabaka oynanmasına onay verilen statları işletimsel eksiklik ve aksaklıkları yönünden denetler.

TFF gözlemci nedir?

Gözlemci, görevlendirildiği maçta hakemlerin performansını objektif ve bağımsız bir şekilde değerlendirmeli ve MHK'ye destek sağlamalıdır. Gözlemci Raporu, hakemin performansını yansıtmasının yanında, aynı zamanda gözlemcinin de bilgi ve beceri düzeyini yansıtır.

FYS nedir?

Futbol Yönetim Sistemi (FYS), İl Hakem Kurulları için geliştirilmiş Web tabanlı bir yazılımdır. ... FYS de her hakemin ve gözlemcinin kullanıcı adı ve parolası ile giriş yapabildiği kişisel bir alanı vardır.

Gözlemci Hakem nedir?

Gözlemci hakemler kule hakemi olmayan maçlarda görev alan hakemlerdir. Gözlemci hakemler tenis turnuvalarında oyuncular arasında anlaşmazlık çıktığında olaya müdahale edip karar veren hakemlerdir.

Futbol Yönetimi Nedir?

Futbol Yönetimi Sistemi İl hakem kurulunu ilgilendiren Takip Sistemleri ile İl Hakem Kurulunun / Hakem ve Gözlemci Derneğinin web sitesinin yönetim araçlarını kapsayan komple bir sistemdir.

Tffhgd Ankara nerede?

İLETİŞİM
AdresMevlana Bulvarı Yelken Plaza İş Merkezi A Blok No.139/52 Balgat/Çankaya/Ankara
Telefon 4001
Dernek Müdürü 3357
Faks 0160
e-Mailtffhgd@tffhgd.org.tr

Futbolda hakem maçı nasıl başlatır?

Hakem, oyunun durduğu noktada topu yere bırakır ve top yere değdiği an oyun kaldığı yerden devam eder. Eğer oyun kale alanı içerisinde durdurulmuşsa; hakem atışı, oyun durduğu anda topun bulunduğu yere en yakın kale çizgisine paralel olan kale alanı çizgisi üzerindeki noktadan başlatılır.