Maldivler ne zaman yok olacak?

İçindekiler:

  1. Maldivler ne zaman yok olacak?
  2. Maldivler e tatile nasıl gidilir?
  3. Maldivler yağmur sezonu ne zaman?
  4. Maldivler hangi ülkeye ait?

Maldivler ne zaman yok olacak?

Hint Okyanusu'nda bulunan cennet görünümlü Maldiv Adaları, 10-15 yıla kadar iklim değişikliğinin bir kurbanı olarak tamamen sular altında kalabilir. Hükümet, şimdiden hayatta kalma stratejileri geliştiriyor.

Maldivler e tatile nasıl gidilir?

Maldiv Adalarına Nasıl Gidilir İstanbul'dan Maldivlere THY ile direk bir uçuş ile ulaşabilirsiniz. Aktarmasız gerçekleşen bu uçuş ortalama 8 saat civarında sürmektedir. Maldivlere seyahat edecekseniz ikinci seçeneğiniz aktarmalı uçuşlardır. Katar Havayollarının Katar üzerinden aktarmalı Maldiv seferleri bulunuyor.

Maldivler yağmur sezonu ne zaman?

En soğuk ayı aralık olsa da Ocak – Şubat gibi bize göre kış aylarında sıcaklık zaman zaman 30 derecenin üzerine bile çıkmaktadır. Muson yağmurlarının ve yağmur oranının ülkede en çok olduğu dönem mayıs ile kasım ayları arasıdır. Ocak ile nisan arası ise yağışların az olduğu dönemdir.

Maldivler hangi ülkeye ait?

Maldivler (Maldivce: ދިވެހިރާއްޖެ, Dhivehi Raajje) ya da resmî adıyla Maldiv Cumhuriyeti, Hint Okyanusu'nda 1.200 adadan oluşan bir devlettir. Hindistan'ın güneyinde ve Sri Lanka'nın yaklaşık 750 kilometre (435 mil) güneybatısında yer alır.