wtcN ne kadar kazanır?

İçindekiler:

  1. wtcN ne kadar kazanır?
  2. Elraenn ayda ne kadar kazanıyor?
  3. Twitch Abone ne kadar kazandırıyor?
  4. wtcN Ferit kimdir?
  5. wtcN babası kimdir?
  6. Shroud ne kadar kazanıyor?
  7. Elraen kaç izlendi?

wtcN ne kadar kazanır?

League of Legends oyununda En İyi ormancı Ödülüne layık görülen wtcN, katıldığı 2 turnuvadan kazandığı 14.000 dolar para ödülü ile listemizde 10. sırada yer alıyor. En fazla para kazanan Türk e-sporcular arasında 24. sırada.

Elraenn ayda ne kadar kazanıyor?

Aylık 220 bin TL ile 450 Bin TL arasında geliri olduğu belirtiyor. Şuanda Twitch Türkiyede en çok izlenen ve en çok abonesi olan kanaldır.

Twitch Abone ne kadar kazandırıyor?

İştirakler izleyicilerinden abonelik kabul ederek Twitch'ten para kazanabilir. İştiraklerin tüm abonelik seçeneklerine erişimi olacaktır: 4.99$, 9.99$, 24.99$ ve ücretsiz Prime aboneliği.

wtcN Ferit kimdir?

FERİT KARAKAYA WTCN KİMDİR? tarihinde İstanbul'un Bakırköy ilçesinde doğan ve kova burcu olan Ferit Karakaya (wtcN), Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. ... Ferit Karakaya (wtcN), Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Eğitim hayatını Açık öğretim ile tamamlamıştır.

wtcN babası kimdir?

Ferit Karakaya Wtcn Babası Ferit Karakaya'nın babasının ismi Mahmut Narin olup kendisi Hatay'da ün salmış iş adamları arasındadır. Ferit'in kendisinden 9 yaş büyük ablası ve 13 yaş büyük abisi bulunmaktadır. Babası ve annesi Ferit daha 15 yaşındayken ayrılmışlardır.

Shroud ne kadar kazanıyor?

En çok kazanan yayıncıların şunlar olduğu düşünülmektedir: Tyler 'Ninja' Blevins ( ayda 400.0.000 $ ) Michael 'Shroud' Grzesiek ( tahmini 150.000 – ayda 200.000 $ )

Elraen kaç izlendi?

Elraen 83.5K izleyici ile 2. sırayı kaptı! Ülkemiz Twitch camiasının en ünlü isimlerinden Elraen Elraen Twitch CyberPunk 2077 izlenmelerinde Dünya çapında 2. sırayı kaptı.