Kaşlara badem yağı sürülür mü?

İçindekiler:

  1. Kaşlara badem yağı sürülür mü?
  2. Kirpikler için badem yağı nasıl kullanılır?
  3. Çörek otu yağı kaşa nasıl uygulanır?
  4. Badem yağı göz altı morluklarına iyi gelir mi?
  5. Göz altı kararmasına hangi yağ iyi gelir?

Kaşlara badem yağı sürülür mü?

İçerdiği vitamin ve mineraller ile kaş ve kirpiklerin çıkmasını sağlarken var olan kirpik ve kaşların uzamasına da yardımcı olmaktadır. Bu nedenle badem yağını güvenle kaş ve kirpikleriniz de kullanabilirsiniz.

Kirpikler için badem yağı nasıl kullanılır?

Badem yağı kirpiklere gece yatmadan önce uygulanmalıdır. Gözler ilk olarak günün makyajından arındırılmalı ve temizlenmelidir. 1-2 damla yeterli olacaktır. Gözünüze badem yağını kaçırmamaya özen gösterin ve kirpiklerinize parmaklarınız veya pamuklu çubuk yardımıyla uygulayın.

Çörek otu yağı kaşa nasıl uygulanır?

Sık sık yağ bazlı bir nemlendiriciyi kaşlarınıza sürmek de iyi gelir. Hint yağını ve çörek otu yağını karıştırarak bir şişeye koyun. Bu şişeyi buzdolabında saklayabilirsiniz. Her gün yatmadan önce parmak uçlarınıza bu yağı parmaklarınız arasında ısıttıktan sonra kaşlarınızın çıkış yönüne doğru bastırarak yedirin.

Badem yağı göz altı morluklarına iyi gelir mi?

Tatlı badem yağı, göz çevresindeki ince çizgiler ve gözaltı halkalarına karşı kullanabileceğiniz etkili bir yağdır. İki ya da üç damla badem yağını göz halkalarının etrafında hafifçe ovun, yatmadan hemen önce göz çevresine uygulayın.

Göz altı kararmasına hangi yağ iyi gelir?

Badem yağı gibi Hint yağı da, göz altındaki koyu halkaları azaltmaya yardımcı olabilecek yağ asitleri içerir. İki yağın karıştırılması, koyu halkalar için mükemmeldir. Hint yağı ve badem yağını karıştırarak göz çevresine masaj yaparak sürün. Bir gece veya 1 saat kadar bekletin.