CBO ne demek?

İçindekiler:

  1. CBO ne demek?
  2. SFO açılımı nedir?
  3. Chief Growth Officer nedir?
  4. CEO yardımcısına ne denir?
  5. Genel Müdür ne demek?
  6. Zorlu Center sahibi kim nereli?

CBO ne demek?

3. CBO – Chief Brand Officer / Marka yönetimi Marka ve ticaretin söz konusu olduğu tüm iş kollarında, marka yönetiminden sorumlu olacak ve markanın değerini yükseltmekle görevli kişidir.

SFO açılımı nedir?

İngilizcede the SFO'ın anlamı abbreviation for Serious Fraud Office: a UK government department that examines cases of fraud: The SFO's job is to prosecute serious and complex fraud.

Chief Growth Officer nedir?

Açılımı Chief Growth Officer olup Anlamı ; Genişlemeden sorumlu başkan demektir.

CEO yardımcısına ne denir?

COO şirketlerde icra kurulu başkanı olan CEO'nun ardından gelen en yetkili kişidir. İngilizce açılımı Chief Operating Officer olan COO'nun Türkçe karşılığı ise operasyon direktörü, operasyondan sorumlu başkan olarak ifade edilmektedir.

Genel Müdür ne demek?

Genel Müdür, şirketin yasal temsilcisidir ve şirket işletmelerinin yönlendirilmesi ve yönetimin sorumlu kişidir. ... Genel Müdür, şirketten yasal olarak sorumludur ve bu bağlamda şirketin işletmelerini ve operasyonlarını etkileyen tüm yasal gerekliliklerin yerine getirildiğini denetleyen kişidir.

Zorlu Center sahibi kim nereli?

Ahmet Nazif Zorlu 28 Ağustos 1944 tarihinde Babadağ, Denizli'de dünyaya geldi. Ortaokuldan terk olan Zorlu, 15 yaşında Trabzon'a yerleşerek ticaret yaşamına atıldı. Denizli'de ailesinin ürettiği çarşafları satarak başladığı kariyerine, Bursa'da ağabeyiyle birlikte kurduğu tekstil fabrikasıyla devam etti.