Müslüm Gürses kimlerin şarkılarını söyledi?

İçindekiler:

  1. Müslüm Gürses kimlerin şarkılarını söyledi?
  2. Sevda Yüklü Kervanlar söz müzik kime ait?
  3. Ah Geceler klibi nerede çekildi?
  4. Sevda Yüklü Kervanlar bestekarı kim?
  5. Sevda Yüklü Kervanlar ne zaman?

Müslüm Gürses kimlerin şarkılarını söyledi?

Son yıllarda bazı pop ve rock tarzındaki parçaları da repertuvarına katarak Nilüfer'in "Olmadı Yar", Teoman'ın "Paramparça", Tarkan'ın "İkimizin Yerine", Bülent Ortaçgil'in "Sensiz Olmaz", Murathan Mungan'ın "Olmasa Mektubun", Kenan Doğulu'nun "Tutamıyorum Zamanı" ve Şebnem Ferah'ın "Sigara" adlı çalışmalarını da ...

Sevda Yüklü Kervanlar söz müzik kime ait?

Müslüm GürsesSevda Yüklü Kervanlar / Sanatçı

Ah Geceler klibi nerede çekildi?

Projesinin tanıtım fotoğrafları için Tamer Yılmaz'ın objektifine poz veren Seda Sayan, Ah Geceler' in klibini de geçtiğimiz günlerde çekti. Hareketli temposuyla Kilyos sahilinde gerçekleşen klip çekimlerinin yönetmenliğini Erkan Nas üstlendi.

Sevda Yüklü Kervanlar bestekarı kim?

Rahmetli Bebili Mehmet (Adanalı sanatçı Mehmet Genç) vardı 'Sevda Yüklü Kervanlar'ın bestekarı. Sevda Yüklü Kervanlar şarkısını Müslüm abiye ezberlettiler. Bunun yanında o günün birçok türküsünü de ezberlettiler. Müslüm abiyi o zaman Adana'da Ulus Parkı'nda aile çay bahçesinde programlara çıkartmaya başladılar.

Sevda Yüklü Kervanlar ne zaman?

1969 yılında yine İstanbul'da Palandöken firması ile çıkış parçası olan 'Sevda Yüklü Kervanlar'ı içeren 'Sevda Yüklü Kervanlar/Vurma Güzel Vurma' isimli 45'lik plağı çıktı. 300 bin adet satarak rekor kırdı.