Kütahya Seramik Genel müdür?

İçindekiler:

  1. Kütahya Seramik Genel müdür?
  2. Kütahya Porselen patronu kim?
  3. Kütahya Porselen kaç kişi çalışıyor?
  4. Esma dereboy Güral kimdir?
  5. Kutpo kimin?
  6. Gurok holding kimin?

Kütahya Seramik Genel müdür?

Açılışa NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, ATO Başkanı Gürsel Baran, NG Kütahya Seramik Genel Müdürü Ali Abacı, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Yenimahalle Belediye ...

Kütahya Porselen patronu kim?

Nafi Güral'a ait. · Bünyesinde Kütahya Porselen, Kütahya Seramik, Kütahya Ambalaj fabrikaları bulunan şirketin yüzde 40 hissesi Nafi Güral'a, yüzde 34 hissesi Rıza Güral'a ve yüzde 26 hissesi ise borsada işlem gören ortaklara ait. İsmet Güral'dır.

Kütahya Porselen kaç kişi çalışıyor?

Başkanı Gülden GÜRAL Yönetim Kurulu Üyesi NG Tasarım ve Otelcilik A.Ş. Porselen Mıtterteich A.Ş. Şirket'in; 30 Haziran 2019 tarihinde çalışan toplam personel sayısı 1.535 kişidir. 80 kişi idari personel olup 1.009 kişi sendikalı, 526 kişi sendikasızdır.

Esma dereboy Güral kimdir?

Esma Dereboy, son dönemin en dikkat çeken seramik ve porselen tasarımcılarından biridir. 2008 yılında başlayan macera, yeniliklere olan ilgisi onu farklı seramik üretim tekniklerine yönlendirdi. Bu yenilikçi yaklaşım sayesinde, seramik alanında kabartma tekniğini kullanan ilk tasarımcı oldu.

Kutpo kimin?

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ, porselen yemek takımları, seramik ve cam dekoratif ev eşyaları, ambalaj malzemeleri, yer ve duvar karoları üretimi ile iştigal eden Türkiye merkezli bir şirkettir.

Gurok holding kimin?

RIZA GÜRAL. 1941 yılında Kütahya'da doğmuştur. Çalışma hayatında 58 yılı geride bırakan Rıza Güral, Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.