Şehit olan birinin ne kadar tazminat veriyorlar?

İçindekiler:

  1. Şehit olan birinin ne kadar tazminat veriyorlar?
  2. Gazi tazminatı ne kadar?
  3. Gazi Tütün ikramiyesi 2021 ne kadar?
  4. Ölen sigortalının eşine ne kadar maaş bağlanır?
  5. 2020 yılı tütün ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Şehit olan birinin ne kadar tazminat veriyorlar?

926 Sayılı TSK Personel Kanununun 177 nci maddesi gereğince, Şehit Sb., Astsb., Uzm.J.Çvş.ların varislerine en yüksek devlet memuru aylığının (ek gösterge dahil) iki katı tutarında, 3269 Sayılı Uzm.Erbaş Kanununun 16 ncı maddesi gereğince, Şehit Uzm.Erbaşların kanuni varislerine kendi maaşının iki katı tutarında, ...

Gazi tazminatı ne kadar?

Yaşamak için gerekli hareketleri yapmaktan aciz ve hayatını başkasının yardım ve desteği ile sürdürebilecek şekilde malul olanlara en yüksek devlet memuru brüt aylığının (ek gösterge dahil) 200 katı tutarında tazminat ödenir.

Gazi Tütün ikramiyesi 2021 ne kadar?

2021 yılında Şehit Aileleri, Harp, Vazife ve Malul Gazilere ödenecek tütün ikramiye tutarları aşağıya çıkarılmıştır. 6. Derece Gaziye. 3.682.49 TL Ödeme Yapılacaktır.

Ölen sigortalının eşine ne kadar maaş bağlanır?

Sigortalının eşine bağlanacak ölüm aylığı sigortalı için hesaplanan aylığın % 50'sidir. Şayet sigortalının hak sahibi durumunda çocuğu yoksa hak sahibi eşine % 75 oranında aylık bağlanır. Çocukların her birine bağlanacak aylığın oranı ise % 25'dir.

2020 yılı tütün ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Ek ödemelerin hak sahiplerine aylık almakta oldukları Banka ve PTT Şubelerince 23 OCAK 2020 tarihinde ödeneceğini belirten Başkan Kumartaşlı, “Vatanımızın bekası, ülkemizin huzur ve güvenliği uğruna şehadete yürüyen kahramanlarımızın geride bıraktıkları yakınları ile bu uğurda vazife malulü/harp malulü ve gazi olan ...