Istanbullu gelin Süreyya kim?

İçindekiler:

  1. Istanbullu gelin Süreyya kim?
  2. Istanbullu gelin psikolog gerçekte kim?
  3. Istanbullu gelin kaynana kim?
  4. Dilara Aksüyek kimdir nerelidir?
  5. İstanbullu Gelin Arya nın babası kimdir?
  6. İstanbullu Gelin Emir kimdir gerçek adı?

Istanbullu gelin Süreyya kim?

İstanbullu Gelin - Aslı Enver - Süreyya Deniz Boran Kimdir? Karakter Açıklaması: Bursa'nın en eski ve köklü ailesine mensup Esma Hanım, Boran konağının tek hakimidir. Kocasını kaybettikten sonra kendini dört oğluna adayan Esma Hanım'ın elbette ki en büyük hayali ailesine layık bir gelin adayıdır.

Istanbullu gelin psikolog gerçekte kim?

Peki, kimdir Gülseren Budayıcıoğlu? 1947 yılında Ankara'da doğdu. 73 yaşında. İlk ve ortaöğrenimini TED Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra, 1966'da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi.

Istanbullu gelin kaynana kim?

Dizide hayranları tarafından 'cadı kaynana' rolüyle karşımıza çıkan İpek Bilgin aslında çok farklı. Dizideki karakterinden tamamen uzak çok eğlenceki bir hayatı olan İpek Bilgin'i herkesi merak ediyor.

Dilara Aksüyek kimdir nerelidir?

24 Temmuz 1987 tarihinde İzmir Karşıyaka'da dünyaya geldi. 7 yaşındayken ailesiyle birlikte Edirne'ye yerleşti. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümde aldı. İlk kamera önü oyunculuk deneyimini 2012 yılında 'Evlerden Biri' dizisinde 'Filiz' karakterini oynayarak yaşadı.

İstanbullu Gelin Arya nın babası kimdir?

Dilara'nın müzik okulundaki öğrencisi Arya'nın babası Mert karakterini canlandıran Anıl İlter ile Dilara arasında ilerleyen bölümlerde bir yakınlaşma olacağını tahmin ediliyor.

İstanbullu Gelin Emir kimdir gerçek adı?

STar TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'de dikkat çeken pek çok isim arasında Emir'i oynayan küçük oyuncu Orhan Eşkin de var. Özcan Deniz'in oynadığı Faruk'un hiç bilmediği oğlu olarak diziye girdi.