Halk eğitimde çalışmak için nereye başvurulur?

İçindekiler:

  1. Halk eğitimde çalışmak için nereye başvurulur?
  2. Ismek iş başvurusu nasıl yapılır?
  3. Halk Eğitim Usta Öğretici kimler başvurabilir?
  4. Usta nasıl olunur?
  5. Usta öğretici olmak için ne mezunu?
  6. Usta öğreticilik belgesi nasıl alabilirim?
  7. E-yaygın usta öğretici başvuruları nasıl yapılır 2021?

Halk eğitimde çalışmak için nereye başvurulur?

(7) Ücretli Usta Öğretici Başvuruları Her Yıl Eylül Ayı İçerisinde Milli Eğitim Müdürlükleri Ve Kurum Müdürlüklerinin İnternet Sitesi Ve İlan Panolarında Duyuru Yapılarak Başvuru Takvimine Göre Alınır. Başvurular, Kurum Müdürlüklerine Yapılır.

Ismek iş başvurusu nasıl yapılır?

İSMEK Kariyer. İSMEK MEB Onaylı Sertifikalı Kurslar Düzenlediğinden Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Tarafından Belirlenen YeterliliklereSahip Adaylar İSMEK Bünyesinde Oluşabilecek Açık Pozisyonlarda Değerlendirilmek Üzere Öncelikli Olarak Kariyer Portalı Üzerinden Başvuru Yapılabilir.

Halk Eğitim Usta Öğretici kimler başvurabilir?

a) Örgün eğitim ve hayat boyu öğrenme kurumlarındaki öğretmenler ve kadrolu usta öğreticiler. b) Emekli öğretmenler. c) Yükseköğretim kurumlarında görevli öğretim üyesi ile öğretim görevlileri. ç) Resmî kurumlarda çalışanlardan ihtiyaç duyulan alanda lisans mezunu kişiler.

Usta nasıl olunur?

Adayların Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezine giderek eğitim almaları gerekmektedir. Çıraklık, kalfalık ve ustalık eğitimlerini tamamlayanlar daha sonra usta öğretici olmak için sınava girmelidir. Sınavlarını başarıyla tamamlayan adaylar ustalık belgesi ve öğreticilik belgesi alabilir.

Usta öğretici olmak için ne mezunu?

Alanında Lisans Ve Ön Lisans Mezunu Olmak, Alanında Meslek Lisesi Mezunu Olmak, Alanında Ustalık/Usta Öğretici Mezunu Olmak (En Az İlkokul Mezunu), Lise Mezunu Olup Alanında Yetkinliğe Sahip Olduğunu Belgelemek.

Usta öğreticilik belgesi nasıl alabilirim?

"Ustalık Belgesi" sahibi olup Mesleki Eğitim Merkezlerine başvuru yaparak "İş Pedagojisi Kursunu" başarı ile tamamlayanlara "Usta Öğreticilik Belgesi" verilir. (3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu Madde 31: Ustalık yeterliğini kazanmış olanlar Bakanlıkça açılacak iş pedagojisi kurslarını başarıyla tamamladıkları takdirde ...

E-yaygın usta öğretici başvuruları nasıl yapılır 2021?

Başvuru işlemleri 02 Ağustos-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında "e-Yaygın sistemi-Başvurular / Usta Öğretici Başvurusu" ekranı üzerinden yapılacaktır. 1. e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak "Başvurular - Usta Öğretici Başvurusu" menüsünden online başvuru yapılacak.