Temel Aksoy kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Temel Aksoy kaç yaşında?
  2. Serife Aksoy kac cocugu var?
  3. Şerife Aksoy'un evi nerede?
  4. Şerife Aksoy kızı Zeynep kaç yaşında?
  5. Temel Aksoy ne iş yapıyor?
  6. Temel Aksoy ne iş yapar?
  7. Şerife Aksoy'un kocası kim?
  8. Zeynep Aksoy kimdir?
  9. Şerife Aksoy ne mezunu?
  10. Sinan Aksoy kimdir?
  11. Zeynep Aksoy kac yasinda?
  12. David Cornwell kimdir?
  13. Zeynep Aksoy reset kim?
  14. David Cornwell kaç yaşında?

Temel Aksoy kaç yaşında?

65 yaşında (1956) Temel Aksoy/Yaş

Serife Aksoy kac cocugu var?

2009 yılında Temel Aksoy ile evlendi. 2014 yılında Aslan adında oğlu dünyaya geldi.

Şerife Aksoy'un evi nerede?

Şerife Aksoy, Beykoz'un en sakin, en huzurlu köylerinden biri olan Mahmutşevket Paşa Köyü'nün Cenaplar bölgesinde, bir çiftlikte yaşıyor ailesiyle birlikte… Şerife Abla, Renkli Kalemler ekibi olarak bizi son derece sevimli, eğlenceli ve bir o kadar da öğretici yaşamın doğal yapısındaki evinde ağırladı.

Şerife Aksoy kızı Zeynep kaç yaşında?

1996'da Zeynep dünyaya geldi.

Temel Aksoy ne iş yapıyor?

1994 yılında kendi araştırma şirketi REMARK'ı kurdu. ... Şimdi bir taraftan SYNOVATE'i yönetiyor ve Araştırmacılar Derneği başkanlığı yapıyor, diğer taraftan da Fikirhane isimli danışmanlık şirketinde Türkiye'nin büyük bazı markalarına pazarlama, yönetim ve strateji konularında akıl ortaklığı yapıyor.

Temel Aksoy ne iş yapar?

araştırmacılar derneği başkanı, fikirhane isimli danışmanlık şirketiyle türkiye'nin bazı markalarına pazarlama, yönetim ve strateji konularında akıl ortaklığı yapan kişi.

Şerife Aksoy'un kocası kim?

Temel Aksoy (1956 - .... ) - Kim Kimdir? - FORSNET. 1956'da İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve liseyi, Galatasaray Lisesi'nde okudu.

Zeynep Aksoy kimdir?

19 yılları arasında, Hindistan ve Amerika'da birçok yoga ve meditasyon eğitimleri tamamladı. Aile dizimi ve türlü terapi eğitimleri aldı. 20 yılları arasında, Andrew Zionts ile YogaŞala Nişantaşı'nı kurdu ve işletti. ... Zeynep'in aynı zamanda "Evde Yoga" adlı DVD'si 100.000 üzerinde satmıştır.

Şerife Aksoy ne mezunu?

İstanbul Le Cordon Bleu mezunu bir şef.

Sinan Aksoy kimdir?

Kariyerine 2015 yılında Elektrik ve Elektronik Mühendisi olarak Aksoylar Mühendislik A.Ş. ... 2018 yılında Aksoylar Mühendislik A.Ş. 'nde Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Günümüzde Aksoylar Mühendislik A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış ve Proje Direktörü olarak devam etmekte.

Zeynep Aksoy kac yasinda?

1971'de Istanbul doğan Zeynep, 1988 yılında Robert Koleji'nden mezun oldu. 1992 yılında Rhode Island School of Design'da lisans, 1999 yılında The New School for Social Research'te ise yüksek lisansı derecelerini tamamladı.

David Cornwell kimdir?

David Cornwell 1979 yılında İrlanda'da dünyaya geldi. Meditasyon pratiğine 1999 yılında, 'Western Buddhist Order' bünyesinde klasik meditasyon sistemini öğrenerek başladı. ... David 2003 yılından bu yana meditasyon öğretiyor. Cihangir Yoga'yı 2006'da kurup 6 yıl işletmiştir.

Zeynep Aksoy reset kim?

2017 yılından itibaren, Amerikan Hastanesi'nde "Code Lotus Mindfulness" merkezini David Cornwell ve Amerikan Hastanesi ekibi ile kurarak danışman olarak çalışmaya devam etmektedir. 2018 yılından beri de, "Zeynep Aksoy Reset" YouTube kanalı ile binlerce insana ücretsiz olarak meditasyon ve Mindfulness'ı tanıtmaktadır.

David Cornwell kaç yaşında?

David Cornwell 1979 yılında İrlanda'da dünyaya geldi. Meditasyon pratiğine 1999 yılında, 'Western Buddhist Order' bünyesinde klasik meditasyon sistemini öğrenerek başladı.