Koton online dan alınan ürün mağazada değişir mi?

İçindekiler:

  1. Koton online dan alınan ürün mağazada değişir mi?
  2. Koton hangi firma ile çalışıyor?
  3. Koton nereye şikayet edilir?
  4. Koton hediye kartı online alışverişte kullanılır mı?
  5. Internetten alınan Polo ürün mağazadan değişir mi?
  6. Flo internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?
  7. Mavi Jeans hangi kargo ile çalışıyor?
  8. Koton mail adresi nedir?
  9. Koton Genel Müdürlüğü nerede?
  10. Pull and Bear Gift Card nedir?
  11. U.s Polo hangi kargoyla çalışıyor?
  12. Polo kargo ne kadar sürede gelir?
  13. Internet alışverişinde değişim nasıl yapılır?
  14. Mavi mağazadan teslim kaç gün?
  15. Mavi com'da kapıda ödeme var mı?

Koton online dan alınan ürün mağazada değişir mi?

İnternet mağazamızdan aldığınız ürünlerin değişimini, 30 gün içerisinde faturası veya sevk irsaliyesi ile fatura tutarı üzerinden mağazalarımızdan yapabilirsiniz (İnternet Mağazamız'da değişim yapılamamaktadır).

Koton hangi firma ile çalışıyor?

İnternet mağazamızdan yapacağınız alışverişlerinizde kargo ücreti sadece 10,99 TL'dir. Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz? İnternet mağazamızdan oluşturduğunuz siparişleriniz, bulunduğunuz bölgeye göre MNG Kargo, HepsiJET, Jetko ve Jetizz güvencesiyle size ulaştırılmaktadır.

Koton nereye şikayet edilir?

Koton telefon numarası: 0850 208 71 71.

Koton hediye kartı online alışverişte kullanılır mı?

Örneğin, 100 TL'lik hediye çeki, 101 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir. Farkı kullanıcı öder. Kullanılmayan çek tutarları geri yüklenmeyecektir. ... KOTON dijital hediye çekleri, www.koton.com.tr 'de, Fabrika Satış Mağazalarında ve Outlet Mağazalarında geçerli değildir.

Internetten alınan Polo ürün mağazadan değişir mi?

Size en yakın mağazamızdan faturanız ile birlikte 30 gün içerisinde ürün değişimi yapabilirsiniz. ... 'İnternet mağazamıza özel' olarak satılan ürünlerin beden değişimi mağazalarımızdan yapılmamaktadır.

Flo internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?

FLO Mağazacılık İnternet Alınan Ürünün Değişimi Yapılmıyor.

Mavi Jeans hangi kargo ile çalışıyor?

Ürünlerimizi Aras Kargo, PTT Kargo ve HepsiJet Kargo ile teslim ediyoruz. Aynı şekilde iadelerinizi de Aras Kargo, PTT Kargo ve HepsiJet Kargo ile bize ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

Koton mail adresi nedir?

İlgili öneri ve şikayetlerinizi, ad, soyad, telefon numarası, sipariş numarası ve konuyla ilgili detayı "mim@koton.com" adresine mail atarak bize iletebilirsiniz.

Koton Genel Müdürlüğü nerede?

İstanbul, Türkiye Koton/Genel merkezi

Pull and Bear Gift Card nedir?

Özel Pull&Bear paketiyle adresinize gelecek olan fiziksel HEDİYE KARTI veya seçtiğiniz gün e-posta yoluyla gönderilecek E-HEDİYE KARTI, gönderim endişelerini ortadan kaldırmak ve acil son dakika hediyeleri için mükemmel bir çözüm. ... Hediye Kartını Aktive Et. Bakiye sorgula. Kullanım ve iade şartları

U.s Polo hangi kargoyla çalışıyor?

Sitemizde bulunan tüm U.S. Polo Assn. Ürün Modelleri SAAT VE SAAT SANAYİ TİCARET A.Ş güvencesi altındadır. Alacağınız bu ürün 2 yıl garanti kapsamındadır. Siparişiniz onaylanmış orijinal garanti belgesi ve kutusu ile anlaşmalı kargo firması (MNG Kargo) tarafından adresinize teslim edilecektir.

Polo kargo ne kadar sürede gelir?

- Siparişleriniz, 2-4 iş gününde kargoya teslim edilecektir. 24 saatte kargoya verilen ürünlerin hızlı teslimatları hafta sonu ve resmi tatiller hariçtir.

Internet alışverişinde değişim nasıl yapılır?

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde, malın size teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkınız bulunmaktadır. Sipariş verdikten hemen sonra, daha mal teslim edilmeden vazgeçerseniz, teslimi beklemeye gerek yoktur.

Mavi mağazadan teslim kaç gün?

Değişim prosedürlerine uygun olan ürünlerin değişimi onaylanacak ve yeni siparişinizi 1-3 iş günü içerisinde hazırlanıp kargoya teslim edilecektir. Mavi.com'dan almış olduğunuz ürünleri tüm Mavi mağazalarında değiştirebilir ya da ürün bedeli karşılığında alışveriş çeki alabilirsiniz.

Mavi com'da kapıda ödeme var mı?

Kapıda ödeme ile aldığınız siparişler Yurtiçi kargo ile gönderilecektir. Kapıda ödeme hizmet bedeli 5.00TL'dir. Kapıda ödeme nakit ve kredi kartı ile yapılabilmektedir. İade için IBAN bilginizi bilgi@mavi.com adresine atmanız gerekmektedir.