Gümüş yüzük parlatmak için ne yapmalıyız?

İçindekiler:

  1. Gümüş yüzük parlatmak için ne yapmalıyız?
  2. Gümüş yüzük kararması nasıl önlenir?
  3. Gümüş Yüzük Evde Nasıl Temizlenir?
  4. Gümüş takılar evde nasıl parlatılır?
  5. Gümüş alyans evde nasıl parlatılır?
  6. Gümüşleri evde nasıl parlatılır?

Gümüş yüzük parlatmak için ne yapmalıyız?

Bir miktar suyun içine iki yemek kaşığı sirke ve iki yemek kaşığı karbonat eklenir. Gümüş yüzük, bu karışımın içine konur ve 30 dakika boyunca bu karışımın içinde bekletilir. Ardından bol su ile durulanır ve yumuşak bir bez ile kurulanır.

Gümüş yüzük kararması nasıl önlenir?

Bir kâsenin içerisine 2 yemek kaşığı kadar sirke ve biraz da su ekleyin. Daha sonra bu karışıma 2 yemek kaşığı kadar karbonat ekleyin. Gümüş yüzüklerinizi bu karışımın içerisinde bekletin. Kararmanın yavaş yavaş yok olduğunu göreceksiniz.

Gümüş Yüzük Evde Nasıl Temizlenir?

Gümüşler için Beyaz Sabun ve Amonyak Karışımı Bir litre suya bir fincan amonyak ve bir fincan rendelenmiş beyaz sabun katın. Bu karışımda gümüş yüzüklerinizi 45dakika bekletin ve durulayın. Sıvı deterjanlı veya sabunlu suda bekletilen gümüş yüzükler de bir müddet sonra eski parlaklığına kavuşmaktadır.

Gümüş takılar evde nasıl parlatılır?

Sirke ve karbonat ile hazırlayacağınız deterjan, tam da gümüş nasıl parlatılır karbonat etkili midir sorunuzun yanıtı olacak. Bir tabak içine 2 ya da 3 kaşık sirke dökün ve sirkenin üzerine bir paket karbonat ekleyin. Oluşan karışımın içinde gümüş ürünü bekletin. 30 dakika içinde gümüş eşya parlamaya başlayacaktır.

Gümüş alyans evde nasıl parlatılır?

Bir kasenin içerisine koyacağınız 2 yemek kaşığı limon suyu ve bir yemek kaşığı tuz ilavesine biraz su ekledikten sonra iyice karıştırın. Bu karışımın içerisine gümüş takılarınızı bırakın. Yarım saatlik beklemenin ardından çıkaracağınız takınızı suyun altında iyice durulayın.

Gümüşleri evde nasıl parlatılır?

SİRKE, SU VE KARBONAT İLE GÜMÜŞ PARLATMA İki yemek kaşığı sirkenin içerisine bir miktar su ve iki yemek kaşığı karbonat ilave ederek bir karşım hazırlayın. Bu karışımın içerisine gümüşünüzü yatırın ve 30 dakika bu karşımın içerisinde bekletin. Ardından bol su ile durulayın. Kuru ve yumuşak biz bezle silin.