Telefon tutacağı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Telefon tutacağı ne işe yarar?
  2. PopSockets ne işe yarar?
  3. PopSocket kılıf ne işe yarar?
  4. Mıknatıs akıllı telefona zarar verir mi?
  5. Sert kılıf telefonu çizer mi?
  6. Sert plastik kılıf telefona zarar verir mi?
  7. Yüzüklü kılıf nedir?

Telefon tutacağı ne işe yarar?

FashionPhone Yeni Nesil Telefon Tutucu aynı zamanda akıllı telefonunuz veya tabletiniz için stand görevi de görmektedir. Körüklü sistemi olan FashionPhone, 2 aşamalı olarak açılmasıyla diğer telefon tutuculardan farklı olarak telefonunuzu veya tabletinizi 2 farklı açıda dilediğiniz yerde sabit tutabilirsiniz.

PopSockets ne işe yarar?

PopSockets, telefonunuzla daha fazlasını yapmanıza olanak veren şık bir telefon aksesuarıdır. Kullanmak için genişletin ve düzeltmek için daraltın.

PopSocket kılıf ne işe yarar?

Buna PopSocket deniyor ve son bir yılda akıllı telefon aksesuar pazarına hızlı bir giriş yaptı. ... Akordeon stili sapının bir bölümü telefonun daha iyi kavranmasını sağlıyor, bir bölümü akıllı telefon standı olarak kullanılıyor.

Mıknatıs akıllı telefona zarar verir mi?

Cep telefonlarının karşılaşabileceği darbelere karşı önleyici bazı mıknatıs özellikli kılıflar ise, akıllı telefon ekranlarında sorun teşkil ediyor. Kılıflara yerleştirilen mıknatıs, akıllı telefonların ekranında renk bozukluğuna ve dokunmatik hassasiyetinin kaybolmasına neden oluyor.

Sert kılıf telefonu çizer mi?

Öncelikle silikon materyalden üretilen kılıfların telefonunuzu çizmeyeceğini belirterek içinizi rahatlatalım. Esnek ve yumuşak bir yapıya sahip olmaları nedeniyle telefonunuzu çizme riski en düşük olan kılıfların başında silikon kılıflar geliyor. Üstelik kılıf değişimi en kolay yapılanlar da silikon kılıflardır.

Sert plastik kılıf telefona zarar verir mi?

Taşlar zarar görebileceği için günlük kullanımda tavsiye edilmez. Sert plastik malzemeden üretilen bu kılıflar, telefonun arka ve yan çerçevelerini koruyor. Bu tasarımlarda genellikle alt ve üst kenarlar açık kaldığı için, telefonu düşürme durumunda o bölgelerden gelecek sarbelere karşı savunması zayıftır.

Yüzüklü kılıf nedir?

Yüzüklü Telefon Kılıfları Şıklıkta Yeni Moda Bunun haricinde yüzüğün metal üründen üretilmiş olması sayesinde aracınızda bulunan mıknatıslı araç tutucularla bire bir uyum sağlayarak başka bir aparata ihtiyaç kalmadan ve telefon kılıfınızı çıkarmadan araç tutucunuza bire bir uyum göstermesi de büyük bir avantaj.