Ya Gaffar kaç kere okunur?

İçindekiler:

  1. Ya Gaffar kaç kere okunur?
  2. Ya Gafur fazileti nedir?
  3. Ya Gaffar Celle Celalühü ne demek?
  4. Ya Gaffar esması ne için okunur?
  5. Bir isteğin olması için hangi dua okunur?

Ya Gaffar kaç kere okunur?

Bütün kötü huylarından ve davranışlarından kurtulmak isteyen kişiler 100 defa “Ya Gaffar Ya Şekur” zikretmelidir. “Ya Gaffar” denilerek 1281 defa tekrarlanırsa Allah tüm günahları bağışlar ve mağfiret eder.

Ya Gafur fazileti nedir?

El-Ğafûr (c.c.) esmasının manası : Kullarının günahlarını affeden, çok bağışlayan, mağfireti bol ve sonsuz olan, kullarının günahlarını çokça bağışlayan demektir. Fazilet ve faydaları : *Her gün 1286 kere ” Ya Ğafûr celle celâlühû ” zikrine devam eden kötü huylarından kurtulur, günahları af olunur.

Ya Gaffar Celle Celalühü ne demek?

“Allah'tan bağışlama dile. Şüphesiz Allah, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.” Her gün Allah'ın bu ismi şerifi 100 kere ” Ya Gaffâr, Ya Şekûr celle celâlühû ” demeye devam eden, bütün kötü huylarından kurtulmuş olur. ... Günahtan korunmak isteyenler bu ismi şerifi 'Ya Gaffâr' ismini 1281 defa okunması gerekir.

Ya Gaffar esması ne için okunur?

Kavga veya münakaşa edene karşı, bu esmayı 'Ya Gaffâr' diyerek okuyup üflemek, kavgayı durdurarak kişileri sakinleştirir. Bağışlanmak isteyenler için, cuma günü 100 defa "Ya Gaffâr"diyerek bu ismi şerif okunur.

Bir isteğin olması için hangi dua okunur?

İsteğin Kabul Olması İçin En Etkili Zikir 70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.