Rüyada cam kırıldığını görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada cam kırıldığını görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada telefon kırılması ne anlama gelir?
  3. Kırık cam parçası görmek ne anlama gelir?
  4. Bilerek bardak kırmak ne anlama gelir?

Rüyada cam kırıldığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada cam kırılması, rüya sahibinin hayatında kritik bir dönemin yaşanacağına alamet eder. Kişinin yeni kararlar alacağı, radikal işler yapacağı, birileri ile kesin olarak sonsuza kadar yollarını ayırırken birileri ile de sonsuza kadar bir araya gelmek için adım atacağı anlamına gelir.

Rüyada telefon kırılması ne anlama gelir?

Rüyada telefonun kırılması rüya sahibinin çok üzücü bir haber alacağı üzerine işaret eder. Özellikle akrabalar arasında anlaşmazlıklar ile beraber kişinin sevdiği insanla sürtüşmeler yaşayacağına yoludur. Başka rüya alimlerine göre ise rüya sahibinin çevresindeki insanlara karşı duyarsız olacağına işaret eder.

Kırık cam parçası görmek ne anlama gelir?

Rüyada cam kırığı görmek, can sıkıcı fakat çözümsüz olmayan bazı sıkıntılara işaret eder. Rüyayı gören kişinin belki başını ağartacak, moralini ve sinirlerini bozacak, vaktini çalacak fakat sorunsuz olarak yenmeyi başaracağı aksiliklerin meydana geleceğine rivayet edilir.

Bilerek bardak kırmak ne anlama gelir?

Rüyada bardak tabak kırmak, kişinin evli bir arkadaşı ile tartışacağına yorulur. Bardak ve tabağı aynı anda bilerek kırmak ise rüya sahibinin kararsızlıkları sonucunda başına kötü şeyler geleceğini simgeler. Bu kötü şeylerin arkadaş grubundan dışlanmak ya da iftiraya uğramak olduğu söylenir.