Su yalıtım boyası nasil uygulanır?

İçindekiler:

  1. Su yalıtım boyası nasil uygulanır?
  2. Isonem Süper bileşen nasıl uygulanır?
  3. Isonem boyaya su katılır mı?
  4. Isonem su yalıtımı nasıl uygulanır?

Su yalıtım boyası nasil uygulanır?

İnceltme işlemi: İlk kat uygulanırken su ile @ inceltilir. İkinci ve diğer katlar inceltilmeden direkt uygulanır. Permodur duvar ve betonların kesişim yerlerine şerit şeklinde boydan boya uygulanıp daha sonra tüm yüzey boyanır. Uygulama için fırça veya rulo kullanılabilir.

Isonem Süper bileşen nasıl uygulanır?

Uygulama şekli: ISONEM SB SÜPER BİLEŞEN kullanıma hazırdır. Ürün, bir mikser yardımıyla homojen bir ekilde 5 dakika kovanın içinde karı tırılır. Karı ım hazır hale getirildikten sonra yüzeye ISONEM SB SÜPER BİLEŞEN fırça ile birbirine dik iki kat halinde sürülür. Katlar arasında en az 4 saat beklenmelidir.

Isonem boyaya su katılır mı?

Uygulama yapılmadan önce yüzeye isonem UNIVERSAL ASTAR izolasyon ve boya astarı 1/7 oranında su ile seyreltilerek (1 kısım UNIVERSAL ASTAR : 7 kısım su) tek kat halinde 2 gr/m2 sarfiyatla uygulanmalıdır. ... isonem THERMAL PAINT kullanmadan önce iyice karıştırılmalıdır.

Isonem su yalıtımı nasıl uygulanır?

Astar Uygulaması: Astar olarak ISONEM MS POLYMER % 200 suyla inceltilir, sert bir fırça ile yüzeye yedirilir. Astar uygulaması yapıldıktan sonra en az 1 saat kurumaya bıraklımalıdır. Uygulama rulo fırça ve boya tabancasıyla astar uygulamasından sonra iki kat yapılır. Katlar arası bekleme süresi en az 1 saattir.