SSK prim ödeme son günü ne zaman?

İçindekiler:

  1. SSK prim ödeme son günü ne zaman?
  2. SGK ödemeleri ne zaman olur?
  3. SSK Ne zaman beyan edilir?
  4. SGK bildirgesi en son ne zaman verilir?
  5. 2021 Haziran ayı sigorta primleri ertelendi mi?

SSK prim ödeme son günü ne zaman?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren haberi, SGK resmen duyurdu. Katma değer vergisi, Damga Vergisi ve muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri 30 Temmuz 2021 sonuna kadar uzatıldı.

SGK ödemeleri ne zaman olur?

Bu belge ile işçinin o ay içinde kaç gün sigortalı olduğu, eksik günleri varsa bunun nedenleri ve prim tutarı belirlenmiş olur. Aylık prim ve hizmet belgesi, ait olduğu ayı takip eden ayın 23'üncü gününe kadar SGK'ya bildirilmek zorundadır.

SSK Ne zaman beyan edilir?

İçinde bulunulan ayın 15'i ile müteakip ayın 14'ü arasındaki çalışmaları karşılığı ücret alan sigortalıların prime esas kazanç ve hizmet bilgilerini içeren Muhtasar Prim ve Hizmet Beyannamesi en geç beyannamenin ilişkin olduğu ayı takip eden ayın 26'sı saat 23.59'a kadar yetkili vergi dairesine verilecektir.

SGK bildirgesi en son ne zaman verilir?

Ayın 15'i ile müteakip ayın 14'ü arasındaki çalışmaları karşılığı ücret alan sigortalılar için en geç belgenin ilişkin olduğu ayı izleyen ayın 23'ünde, saat 23.59'a dek e-Sigorta aracılığıyla SGK'ya göndermesi zorunludur.

2021 Haziran ayı sigorta primleri ertelendi mi?

Açıklamada, söz konusu süre uzatılmasından kaynaklı olarak işverenlerin bildirimlerini süresinde yapabilmeleri için Türkiye genelinde 2021 yılı haziran ayı muhtasar ve prim hizmet beyannamesinin "Sigorta Bildirimleri"ne ilişkin kısmının da son verilme süresinin 30 Temmuz gün sonuna kadar uzatıldığı bildirildi.