Liglerde transfer sezonu ne zaman bitiyor?

İçindekiler:

  1. Liglerde transfer sezonu ne zaman bitiyor?
  2. Fransa'da transfer sezonu ne zaman bitiyor?
  3. Türkiyede Transferler ne zaman bitiyor?
  4. Türkiye'de transfer ne zaman sona eriyor?
  5. Transfer sezonu ne zaman açılıyor 2021 Yaz?
  6. Türkiye Süper Lig transfer sezonu ne zaman bitiyor?

Liglerde transfer sezonu ne zaman bitiyor?

TFF, yaz ve ara transfer dönemlerinin ilan edilen bitiş tarihinden 1 hafta sonra bitmesine karar verdi. Böylelikle 1 Eylül'de biteceği duyurulan yaz transfer döneminin tarihinde biteceği duyuruldu. Süper Lig ekipleri, 8 Eylül Çarşamba günü saat 00.00'a kadar kadrolarına yeni transferleri ekleyebilecek.

Fransa'da transfer sezonu ne zaman bitiyor?

Takvime göre Avrupa'nın önde gelen liglerindeki transfer dönemi aralıkları ise şöyle: İngiltere: 19 Haziran 2020 - . İspanya: 1 Temmuz 2020 - . Fransa: 1 Temmuz 2020 - .

Türkiyede Transferler ne zaman bitiyor?

Türkiye'de transfer dönemi Avrupa'ya göre daha geç bitecek. Normal şartlarda 10 Haziran - 1 Eylül arasoında bitmesi gereken transfer dönemi, Kulüpler Birliği'nin talebiyle uzatıldı. Böylelikle, 1 Eylül'de biteceği duyurulan yaz transfer döneminin 17 Haziran'da başlayıp tarihinde biteceği duyuruldu.

Türkiye'de transfer ne zaman sona eriyor?

Türkiye'de yaz transfer dönemi bugün sona eriyor. Daha önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından birinci transfer ve tescil döneminin 10 Haziran'da başlayıp, 1 Eylül'de sona ereceği açıklanmıştı. Ancak daha sonrasında, 1 Eylül'de sona ereceği duyurulan yaz transfer döneminin tarihinde biteceği duyuruldu.

Transfer sezonu ne zaman açılıyor 2021 Yaz?

Futbolda "Yaz transfer dönemi" olarak adlandırılan 2021-2022 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi kapandı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre 17 Haziran 2021'de başlayan yaz transfer dönemi, gece yarısı itibarıyla sona erdi.

Türkiye Süper Lig transfer sezonu ne zaman bitiyor?

Böylelikle, 1 Eylül'de biteceği duyurulan yaz transfer döneminin 17 Haziran'da başlayıp tarihinde biteceği duyuruldu. TRANSFER DÖNEMİ SAAT KAÇTA BİTİYOR? Süper Lig ekipleri, 8 Eylül Çarşamba günü saat 00.00'a kadar kadrolarına yeni transferleri ekleyebilecek.