Tırnak eti temizliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Tırnak eti temizliği nasıl yapılır?
  2. Tırnak etine ne iyi gelir?
  3. Flormar kütikül giderici nasıl kullanılır?
  4. Tırnak Eti ojesi nasıl kullanılır?
  5. Kuruyan tırnak etlerine ne iyi gelir?
  6. Maklora tırnak eti giderici nasıl kullanılır?

Tırnak eti temizliği nasıl yapılır?

– Tırnak etlerinizi keseceğiniz makasın hijyenik olmasına özen gösterin. – Makası kullanırken derinden kesmemeye dikkat edin aksi takdirde kanatabilir ve yara meydana gelebilir. Bu durum başta sağlığınız olmak üzere görünümünüze de zarar verir. – Tırnak etrafındaki etleri bir seferde makasla dolanarak çıkartın.

Tırnak etine ne iyi gelir?

  • Hindistan cevizi yağı Hindistan cevizi yağı iyi bir antioksidandır, bu nedenle tırnakları serbest radikallerin olumsuz etkilerinden korur. ...
  • Elma sirkesi. Elma sirkesi, tırnak etlerini yumuşatmak için çok iyi bir yöntemdir ve ayrıca tırnakların daha hızlı uzamasına yardımcı olur. ...
  • Çay ağacı yağı ...
  • Limon suyu.

Flormar kütikül giderici nasıl kullanılır?

Gliserin, Tatlı Badem Yağı, Allantoin içerir. Fırça yardımı ile direk tırnak etlerinin üzerine uygulayınız. İki ele de uyguladıktan sonra tahta manikür çubuğu yardımı ile tırnak etlerini geriye itiniz. Kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız.

Tırnak Eti ojesi nasıl kullanılır?

Kendi fırçası ile tırnaklara ve tırnak etlerine masaj yapılarak uygulanır, kuruyana kadar beklenir.

Kuruyan tırnak etlerine ne iyi gelir?

Tırnak etlerinin kurumasını engellemenin en iyi yolu tırnak etlerini sık sık nemlendirmekten geçiyor. Ellerinizi yıkadıktan sonra tırnak eti kremiyle ya da Hindistan cevizi kremiyle nemlendirebilirsiniz.

Maklora tırnak eti giderici nasıl kullanılır?

​Haftada bir gün kullanılabilir. Uygulama Tüm oje kalıntılarını giderin. Tırnak etlerine tırnak eti çıkarıcı sürülüp birkaç dakika bekletilir. Pamuk sarılmış tahta manikür çubuğu ile yuvarlama hareketi ile tırnak etleri geri itilir.