Altınbaş Üniversitesi hangi vakfa bağlı?

İçindekiler:

  1. Altınbaş Üniversitesi hangi vakfa bağlı?
  2. Altınbaş üniversitesi özel üniversite mi?
  3. Ali Altınbaş kimdir?
  4. Kemerburgaz Üniversitesi kapandı mı?

Altınbaş Üniversitesi hangi vakfa bağlı?

2008 yılında Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından “İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi” adıyla kurulan üniversitemiz, 2017 yılında yapılan isim değişikliğiyle, yoluna “Altınbaş Üniversitesi” adıyla devam ediyor.

Altınbaş üniversitesi özel üniversite mi?

Altınbaş Üniversitesi, 2008 yılında İstanbul'da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Kuruluşunda Kemerburgaz Üniversitesi adıyla eğitim vermeye başlayan kurum, 1 Temmuz 2017 itibarıyla Altınbaş Üniversitesi adını almıştır. İlk öğrencilerini 2011 yılında almıştır, 2011-2012 öğretim döneminde eğitime başlamıştır.

Ali Altınbaş kimdir?

ALİ ALTINBAŞ KİMDİR? ... Alnus Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ali Altınbaş, aynı zamanda Onsa Rafineri, Alpet gibi Altınbaş Holding bünyesindeki şirketlerin Yönetim Kurulu'nda ve Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı'nda yer almaktadır.

Kemerburgaz Üniversitesi kapandı mı?

Öğretim hayatına 2008 yılından beri devam eden İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi 1Temmuz 2017 tarihi itibariyle kurucu vakfı olan Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı desteğiyle Altınbaş Üniversitesi adıyla eğitime devam edecek.