Hamileliğin ilk aylarında nasıl Giyinilmeli?

İçindekiler:

  1. Hamileliğin ilk aylarında nasıl Giyinilmeli?
  2. Gebe bir kadın nasıl giyinmeli?
  3. Hamileyken normal tayt giyilir mi?
  4. Tesettürlü hamileler nasıl giyinmeli?

Hamileliğin ilk aylarında nasıl Giyinilmeli?

1 - İlk üç ay: Gardırobunuzu değerlendirme zamanı Bol bir tişört, tunik veya bluz altına beli sıkmayan, lastikli pantolonlar veya taytlar tercih edilebilir. Özellikle karın bölgesini sıkı sıkıya saran kıyafetlerden, kan dolaşımınızı olumsuz etkilemesi nedeniyle, uzak durmanız gerekmektedir.

Gebe bir kadın nasıl giyinmeli?

Hamilelik döneminde, sağlık açısından dar giysilerden uzak durulmalı. Özellikle karın bölgesini sıkan kıyafetler asla tercih edilmemelidir. Eşofmanlar, geniş şortlar ve bol tişörtler hamilelik dönemi için uygundur. Gebelikte giyilen kıyafetler pamuklu kumaştan olmalıdır.

Hamileyken normal tayt giyilir mi?

Hamilelik süresi boyunca standart taytlardan giymek, özellikle anneye dar geliyorsa bebek için sıkıntı yaratabilir, fakat hamileler için özel üretilen bu tayt modellerinden giymek anneye ve bebeğe hiçbir sorun oluşturmaz. Aksine anne hamile taytı ile daha rahat hareket eder ve süreç boyunca sıkıntı yaşamaz.

Tesettürlü hamileler nasıl giyinmeli?

Ağır olmayan, dikişleri sert olmayan, boyalı olmayan, mümkünse organik kumaşları seçmelisiniz. Likralı kumaşlar bu dönem için en ideal kumaşlardandır. Karnınızı sıkmayan, sizi terletmeyen ve hareket kabiliyetinizi azaltmayan, bol kesimli model ve kumaşlarda kıyafetler almalısınız.