Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı Ne Zaman?

İçindekiler:

  1. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı Ne Zaman?
  2. Fenerbahçe Başakşehir çeyrek final maçı ne zaman?
  3. Ziraat Kupası çeyrek final maçları tek maç mı?
  4. Fenerbahçe Başakşehir Kupa Maçı Ne Zaman saat Kaçta?
  5. Çeyrek final maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı Ne Zaman?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşmaları 9-10 ve , yarı final müsabakaları da 16-17 veya tarihlerinde tek maç eleminasyon şeklinde yapılacak.

Fenerbahçe Başakşehir çeyrek final maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir'in karşı karşıya geleceği müsabaka 9 Şubat Salı günü 20.45'te başlayacak. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ziraat Kupası çeyrek final maçları tek maç mı?

Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı, yarın oynanacak Fenerbahçe-Medipol Başakşehir müsabakasıyla start alacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin kullanılacağı çeyrek final maçlarını kazanan 4 takım adını yarı finale yazdıracak.

Fenerbahçe Başakşehir Kupa Maçı Ne Zaman saat Kaçta?

Başakşehir - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? 19 Eylül Pazar günü, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Başakşehir - Fenerbahçe müsabakası beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Çeyrek final maçı hangi kanalda?

Türkiye Voleybol Federasyonunun açıklamasına göre, Türkiye ile Polonya arasındaki çeyrek final karşılaşması, 31 Ağustos Salı günü (bugün) TSİ 20.30'da Bulgaristan'ın Filibe kentinde oynanacak. Mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.