Kararmış bölgeye lazer epilasyon yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Kararmış bölgeye lazer epilasyon yapılır mı?
  2. Buz lazer güneş lekesi yapar mı?
  3. Lazer epilasyon yanık lekesi izi nasıl geçer?
  4. Tatile gitmeden kaç gün önce lazer yapılır?

Kararmış bölgeye lazer epilasyon yapılır mı?

Lazerle Genital Renk Açma Son yıllarda uygulanan lazerle renk açma tedavileri ile kararmış, esmerleşmiş genital bölgeye beyazlatma, ağartma yapılabilmektedir.

Buz lazer güneş lekesi yapar mı?

Seanstan sonra ise mutlaka SPF 30 ve hatta SPF 50 uygun güneş koruyucu kullanmanız mutlaka gereklidir. Seanslardan sonra uygulama talimatlarına uymanız ve en önemlisi güneş koruyucu kreminizi kullandığınız takdirde buz lazer epilasyon güneş lekesi oluşmasına neden olmaz, mevcut güneş lekelerini arttırmaz.

Lazer epilasyon yanık lekesi izi nasıl geçer?

Lazer epilasyon yanıklarını geçirmek için ilk birkaç gün yanıklara ciddi anlamda faydası olan kantaron yağı uygulaması yapılabilir. Bunun yanı sıra hakiki zeytinyağı uygulaması yapılabilir. Güzellik merkezi veya cildiye uzmanı tarafından önerilen yanık giderici bitkisel ürünler kullanılabilir.

Tatile gitmeden kaç gün önce lazer yapılır?

Bu önemli bir karar. Tek bir yanıtı yoktur. Eğer tatile gidilmiş, her gün saatlerce güneş altında kalınmış ve cilt bronzlaşmış ise yapılması bir süre ertelenmelidir. Tatil sonrası normal hayata geçtikten 1 hafta ila 10 gün sonra ciltte açılma olacaktır ve lazer epilasyon uygulanabilir duruma gelecektir.