Sahibinden com nasıl işliyor?

İçindekiler:

  1. Sahibinden com nasıl işliyor?
  2. Arabam com ilan vermek ücretli mi?
  3. Arabam Coma nasıl üye olunur?
  4. Sahibinden güvenli e-Ticaret nedir?
  5. Sahibinden güvenli ödeme nasıl yapılır?

Sahibinden com nasıl işliyor?

Hizmetler Nasıl Çalışır? Hizmetler Nedir?
  1. Üyelik başvurusu yapın. Hizmetler üyelik başvuru. ...
  2. Profilinizi güncelleyin. Başvurunuz onaylandığında, profil sayfanızdaki alanları güncelleyin, güncelledikçe üst sıralara çıkın.
  3. Hizmet verin. Sizinle iletişime geçen müşterilere. ...
  4. Puan ve yorum isteyin.

Arabam com ilan vermek ücretli mi?

arabam.com'a ilan verebilmek için bireysel veya kurumsal üye olmanız gerekmektedir. Ücretsiz olan bireysel üyelikler aynı anda 1 adet SATILIK tipi ilan verebilirler. Şimdi bireysel üye olmak için tıklayın.. Kurumsal üyeler ise seçtikleri pakete göre sınırlı veya sınırsız sayıda ilan verebilirler.

Arabam Coma nasıl üye olunur?

Nasıl üye olurum? arabam.com sitesinde yer alan 'üye olun' linkine tıklayarak gideceğini sayfadaki formu eksiksiz doldurarak üyelik kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemin ardından üyelik bilgilerinde bildirdiğiniz e-posta adresinize aktivasyon mesajı gönderilecektir.

Sahibinden güvenli e-Ticaret nedir?

sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır, risk almazsınız. ... Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır.

Sahibinden güvenli ödeme nasıl yapılır?

S - Param Güvende ile bir ürün nasıl satın alınır? İlan detay ya da mesajlaşma sayfalarında yer alan “Param Güvende ile Satın Al” butonuna basarak kredi kartı veya banka kartı ile ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.