Arı sütü erkeklerde ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Arı sütü erkeklerde ne işe yarar?
  2. Arı poleni ne kadar?
  3. Arı sütü ve polenin faydaları nelerdir?
  4. Arı sütü balı ne işe yarar?

Arı sütü erkeklerde ne işe yarar?

Kısırlığı tedavi eden arı sütü, erkeklerde sperm üretimini de artırıyor. İçerdiği antioksidanlar ile başta meme kanser olmak üzere kanser riskini azaltıyor. Kilo vermeye yardımcı oluyor. Arı sütünün insan vücudunun üretemediği 8 amino asidi içerdiğini yukarıda da belirtmiştik.

Arı poleni ne kadar?

ARI POLENİ 100 GR son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 45,02 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 19,70 TLŞu Andaki Fiyat: 29,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 16 TL (%36) daha ucuz.

Arı sütü ve polenin faydaları nelerdir?

Arı sütü, propolis, bal, polen karışımı vücudu canlandırmak için güzel bir etki sinerjisi sağlar. Bu karışımın faydaları ise şöyledir: Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan antibiyotik maddeler içerir. B vitaminleri, mineraller, karbonhidratlar ve proteinler içerir.

Arı sütü balı ne işe yarar?

Arı sütünün sağlığa faydaları arasında; kemoterapide yardımın yanı sıra belirli kanser türlerini önleme, kan basıncı düşürme, kısırlığı tedavi etme, kolesterol seviyelerini düşürme, karaciğeri koruma, iltihabı azaltma, sindirim bozukluklarını iyileştirme, erken yaşlanmayı önleme, kilo vermeye yardımcı olmak sayılabilir ...