Shop&Fly Millerimi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Shop&Fly Millerimi nasıl kullanılır?
  2. Promosyonlu bilet ne demek?
  3. Economy limitli bilet ne demek?
  4. Refakatçi Bilet ne demek?
  5. Mil nasıl satın alınır?
  6. THY Amerika Business Upgrade kaç mil?
  7. THY Business Upgrade kaç mil?
  8. THY Upgrade işlemleri nereden yapılır?
  9. Kabin yükseltme nedir?
  10. Ücretsiz upgrade nedir?
  11. Upgrade ne anlama gelir?

Shop&Fly Millerimi nasıl kullanılır?

Örneğin; 100 TL değerindeki uçak bileti için 10.

Promosyonlu bilet ne demek?

Promosyonlu biletler, satın alındığı andan itibaren herhangi bir iptal, iade veya değişiklik yapılamayan biletlerdir. *Promosyonlu uçak biletleri fiyatları sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir. *Promosyonlu biletler için iptal, iade ve değişiklik yoktur.

Economy limitli bilet ne demek?

Limitli yer kapasiteli ödül biletler: Limitli yer kapasiteli ödül bilet için uçaklarımızda belirli sayıda koltuk ayrılmakta olup, ilgili kontenjanda yer olması halinde rezervasyon yaptırılabilir. Limitli yer kapasiteli ödül biletler için rezervasyon sınıfı Economy Class için X, Business Class için ise I' dır.

Refakatçi Bilet ne demek?

Refakatçi bileti. Miles&Smiles üyesi olarak, Türk Hava Yolları uçuşlarında bedeli ödenmiş ve size Mil kazandıracak bir biletle uçarken, dilediğiniz bir kişi ödül bilete oranla çok daha az Mil karşılığında düzenlenmiş bir biletle sizinle birlikte seyahat edebilir. İşte bu amaçla düzenlenen bilet refakatçi biletidir.

Mil nasıl satın alınır?

Mil satışı uygulaması kapsamında en az 1000 Mil satın alınabilir. İnternet sitesi üzerinden satın alınan Miller üye hesabına anında yüklenir. Satın alınan Miller, üyelerin hesabına işlendiğinde kısa mesaj (SMS) ve e-posta aracılığıyla üyelere bilgi mesajı gönderilir.

THY Amerika Business Upgrade kaç mil?

Upgrade (kabin yükseltme) tablosu
Uçuş sınıfıKuzey Amerika
TürkiyeEconomy Class'tan Business Class'a45.

THY Business Upgrade kaç mil?

Türkiye'den Avrupa'ya uçarken sadece 7.

THY Upgrade işlemleri nereden yapılır?

Upgrade işlemlerinizi online kanallar, satış ofislerimiz ve çağrı merkezimiz aracılığıyla yaptırabilirsiniz. Ayrıca son dakika upgrade işlemlerinizi check in kontuarlarımızdan yapabilirsiniz.

Kabin yükseltme nedir?

Business Upgrade, Türk Hava Yolları olarak Economy Class biletli yolcularımıza sunmuş olduğumuz teklifler aracılığıyla Business Class'a özel öncelik, hizmet ve ikramları içeren bir ayrıcalıktır.

Ücretsiz upgrade nedir?

Upgrade kelime anlamı olarak “Yükseltme”dir. Misafir oda standardının arttırılmasıdır, ücretsizdir, misafirin cebinden ücret çıkmaz. Otelinize sadakatli misafirler ortaya çıkartmak istiyorsanız, en iyi yöntemdir.

Upgrade ne anlama gelir?

Upgrade (Yükseltme), donanım veya yazılımların daha iyi veya daha güncel şekline getirilmesi işlemidir. ... Örneğin bilgisayarınızı Windows 7'den Windows 10'a güncellemeniz yazılım yükseltme için önemli bir örnek olabilir.