Windows Güvenliği Nedir?

İçindekiler:

  1. Windows Güvenliği Nedir?
  2. Windows Hello yüz tanıma nasıl yapılır?
  3. Windows Defender nedir ne işe yarar?
  4. Windows nedir ne işe yarar?

Windows Güvenliği Nedir?

Windows Güvenliği, cihazınızın ve verilerinizin korunmasına yardımcı olan araçları yönetebileceğiniz yerdir: Virüs ve tehdit koruması. Cihazınıza gelebilecek tehditleri takip edin, tarama yapın ve son tehditleri belirlemenize yardımcı olacak güncelleştirmeleri edinin.

Windows Hello yüz tanıma nasıl yapılır?

Bilgisayarınızın kızılötesi kamerasını veya bir dış kızılötesi kamerayı kullanıp yüz tanımayla oturum açmayı ayarlamak için Windows Hello Yüz Tanıma'yı seçin. Parmak izi okuyucusuyla oturum açmayı ayarlamak için Windows Hello Parmak İzi Tanıma'yı seçin. PIN ile oturum açmayı ayarlamak için Windows Hello PIN'i seçin.

Windows Defender nedir ne işe yarar?

Windows Defender, Windows kullanıcılarının harici bir antivirüs veya koruma kalkanı kullanmaması durumunda işletim sistemini malware ve spyware yazılımlara karşı korumakla yükümlü olan bir koruma yazılımıdır. ... Windows Defender ücretsiz olarak Windows 2000, XP, Vista ve 7 sürümlerine yüklenebilmektedir.

Windows nedir ne işe yarar?

Microsoft Windows, (Türkçe: pencereler) kullanıcıya grafik arabirimler ve görsel iletilerle yaklaşarak, yazılımları çalıştırmak, komut vermek gibi klavyeden yazma zorunluluğunu ortadan kaldıran, Microsoft şirketinin geliştirdiği dünyada en çok kullanılan bir işletim sistemi ailesidir.