Izmir Otogar'dan Alaçatıya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Izmir Otogar'dan Alaçatıya nasıl gidilir?
  2. Izmirde Alaçatıya nasıl gidilir?
  3. Izmir Havalimanindan Alacatiya nasil gidilir?
  4. İzmir otogardan Alaçatı kaç saat?
  5. Izmir otogar Alacati kac km?
  6. Alaçatı uçakla nasıl gidilir?
  7. İzmir havalimanı Bornova taksi ne kadar?
  8. Çeşme uçakla nasıl gidilir?
  9. Izmir Otogar Havaalanı Taksi ne kadar?

Izmir Otogar'dan Alaçatıya nasıl gidilir?

İzmir Otogar'dan Alaçatı'ya nasıl gidilir: Çeşme Seyahat otobüsleri İzmir-Alaçatı-Çeşme güzergahında taşımacılık yapıyor. Nisan-Kasım arasında neredeyse her saat başı, yılın diğer döneminde ise daha seyrek seferler düzenleniyor. İzmir Alaçatı otobüs fiyatı 25TL ve 1,5 saat sürüyor. Araçlar 141 nolu perondan kalkıyor.

Izmirde Alaçatıya nasıl gidilir?

ESHOT, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım hizmeti veren otobüs firması. İzmir şehir merkezinden iki ayrı otobüs kullanarak Alaçatı'ya belediye otobüsü ile gidilebiliyor. 984 numaralı Fahrettin Altay-Urla otobüsünü kullanarak Urla'da indikten sonra 760 numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile Alaçatı'da inebilirsiniz.

Izmir Havalimanindan Alacatiya nasil gidilir?

Alaçatı'ya hava yolu kullanarak gitmek isterseniz bulunduğunuz şehirden İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na uçmanız gerekiyor. Adnan Menderes Havalimanı'ndan Alaçatı'ya ulaşmak için HAVAŞ otobüslerini kullanabilirsiniz. Bilet ücreti 2020 yılında 40 TL olan otobüs yolculuğu yaklaşık 75 dakika sürüyor.

İzmir otogardan Alaçatı kaç saat?

İzmir-Alaçatı arası otobüs seferleri de bulunmakta. Bunun için İzmir Otogarı'ndan ya da Üçkuyular Garajı'ndan otobüse binebilirsiniz. Sadece 1 saatlik bir yolculuk sonunda Alaçatı'nın şirin sokaklarındaki yerinizi almış olacaksınız.

Izmir otogar Alacati kac km?

İzmir'den Alaçatı'ya Ulaşım 75 kilometre, yani yaklaşık 1 saatlik bir yolculuk var önünüzde. Bunu ister özel aracınızla, isterseniz de İzmir-Çeşme minibüsleriyle kat edebilirsiniz.

Alaçatı uçakla nasıl gidilir?

Alaçatı'ya direkt uçuş seferi sunan Seabird Havayolları'nı tercih edebilirsiniz. İzmir'e seferleri olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet Havayolları ve Türk Hava Yolları'nın uçuşları ile İzmir üzerinden Alaçatı'ya gelebilirsiniz.

İzmir havalimanı Bornova taksi ne kadar?

Açılış ücretleri 3,90 olan taksilerde her kilometre başına 3,70 liralık artış söz konusudur. Taksi ile havalimanı otogar arası ödemeniz gereken muhtemel ücret 115 liradır. Bornova merkez için ortalama ücret 100 liradır. 35 liralık ücretle Gaziemir merkezine yapılan ulaşım en uygun taksi ücretidir.

Çeşme uçakla nasıl gidilir?

Çeşme'ye direk uçuş yoktur, havayolu ile bu tatil merkezine ulaşım için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na seferleri olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet Havayolları ve Türk Hava Yolları'nın uçuşlarını kullanabilirsiniz.

Izmir Otogar Havaalanı Taksi ne kadar?

Taksi ile havalimanı otogar arası ödemeniz gereken muhtemel ücret 115 liradır.