Ortopedia Hastanesi kimin?

İçindekiler:

  1. Ortopedia Hastanesi kimin?
  2. Doktor Ercan Onaç kimdir?
  3. Prof Dr Mahir Gülşen kimdir?
  4. Prof Dr Mustafa Herdem kimdir?
  5. Dr Can göçük hangi hastanede?
  6. Prof Dr Serdar özbarlas kimdir?
  7. Prof Dr Hüseyin Bayram Kimdir?
  8. Mustafa Herdem kaç yaşında?
  9. Mustafa Herdem nereli?
  10. Ortopedik hangi bölüme bakar?

Ortopedia Hastanesi kimin?

Özel Ortopedia Hastanesi 9 Ortopedist hekim tarafından kurulmuştur. Kurucu ortaklarından Prof.Dr. Hüseyin Bayram, Prof.Dr. Mahir Gülşen, Prof.Dr.

Doktor Ercan Onaç kimdir?

Biyografisi: 1964 yılında Kızıldere'de doğdu.1989 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Ortopedi Uzmanı Dr. Ercan Onaç'ı Arıer'i 18.07.2020 tarihinde kaybettik. Biyografisi: 1966 yılında Adana'da doğdu.1991 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Prof Dr Mahir Gülşen kimdir?

Köyceğiz /Muğla doğumludur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlık eğitimini Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaptı. Akademik aşamalarını Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında tamamlayarak profesör oldu.

Prof Dr Mustafa Herdem kimdir?

Prof.Dr.Mustafa Herdem, Ortopedi ve Travmatolojiyi ilgilendiren tüm hastalıkların tanı ve tedavisinde uzmanlaşmış olup, öğretim üyesi olarak bu konuda uzman hekimler yetişmesinde rol aldı. Genel ortopedinin yanı sıra, omuz, dirsek ve el cerrahisi alanında yaptığı çalışmalarla tanındı.

Dr Can göçük hangi hastanede?

Güzelyalı Hastanesi. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Ahmet Can Göçük, hastanemizde hasta kabulüne başlamıştır.

Prof Dr Serdar özbarlas kimdir?

1977 mezunumuz, Prof Dr Hilmi Serdar Özbarlas, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı olarak atandı. ... Hacettepe Tıp Fakültesi sonrasında Ankara Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünden uzmanlığını almıştır. Ortopedinin ve tıbbın en meşakkatli işlerinden biri olan onkolojik cerrahi konusunda çalışmaktadır.

Prof Dr Hüseyin Bayram Kimdir?

Şabanözü/Çankırı doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi bitirerek, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlık eğitimini yaptı. Askerlik sonrası döndüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında Ortopedi Uzmanı olarak çalışmaya başladı.

Mustafa Herdem kaç yaşında?

İş Adamı ve Sosyal Girişimci. Merhaba ben Mustafa Herdem, 1979 yılında Kayseri'de esnaf bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. 2002 yılında Fırat Üniversitesinde elektrik elektronik mühendisliği bölümünden mezun oldum. Sonrasında üç yıl özel sektörde şantiye şefi olarak görev yaptım.

Mustafa Herdem nereli?

Merhaba ben Mustafa Herdem, 1979 yılında Kayseri'de esnaf bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. 2002 yılında Fırat Üniversitesinde elektrik elektronik mühendisliği bölümünden mezun oldum.

Ortopedik hangi bölüme bakar?

Ortopedi ve travmatoloji, genel olarak kas ve iskelet sistemi hastalıkları ile ilgilenir. Ortopedi ve travmatoloji bölümünde hastalara doktorları tarafından gerekli bilgilendirilmeler yapılır. Ardından doğru medikal ve cerrahi tedavi bilimsel yöntemlerle uygulanır.