Vitamin nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Vitamin nereden alınır?
  2. One Up multivitamin nasil kullanilir?
  3. One Up multivitamin ne işe yarar?
  4. One Up multivitamin nedir?

Vitamin nereden alınır?

Vitamin çeşitliliği yönünden zengin olan besinler şunlardır: Kırmızı et; karaciğer, dalak, yürek, beyin gibi sakatatlar; balık, ton balığı, havyar, yosun, ıstakoz, karides gibi deniz ürünleri; tavuk, hindi, ördek, kaz gibi kümes hayvanlarının etleri; süt ürünleri, yumurta gibi hayvansal besinler.

One Up multivitamin nasil kullanilir?

One Up Multivitamin Nasıl Kullanılır? One Up Multivitamin ürününün yetişkinler için günde 1 kapsül tüketilmesi önerilir. Yetişkinler için günde 1 kapsül tüketilmesi tavsiye edilir.

One Up multivitamin ne işe yarar?

One Up Multivitamin Nedir? One Up multivitamin ürünü 25 farklı aktif bileşeniyle vitamin ve mineral desteği sunar. Bitkisel kapsül yapısında sığdırılmış bu zengin içerik vücutta birçok fonsiyonda rolü olan A, B ve C vitaminleri ve çinko, magnezyum ve selenyum gibi mineralleri içerir.

One Up multivitamin nedir?

One Up multivitamin, birçok farklı vitamin, mineral ve aktif bileşeni bir arada sunan kapsül formda multivitamin ürün seçeneğidir. Vücutta sayısız görevi olan C vitamini, B vitamini, A vitamini gibi vitaminlerin ve magnezyum, selenyum, çinko gibi minerallerin beslenme ile alınması önem taşır.