Tinder nasıl ücretsiz kullanılır?

İçindekiler:

  1. Tinder nasıl ücretsiz kullanılır?
  2. Tinderdan nasıl mesaj atılır?
  3. Tinder sohbet nasil yapilir?
  4. OKCupid mesaj nasil atilir?
  5. Tinder nasıl kullanılır 2021?

Tinder nasıl ücretsiz kullanılır?

Tinder, App Store ve Google Play Store'da ücretsiz olarak kullanılabilir ya da Tinder for Web'i kullanmak için Tinder.com'u ziyaret edebilirsin.

Tinderdan nasıl mesaj atılır?

Tinder Web Sitesinde Nasıl Mesaj Gönderilir
  1. Ekranın sol tarafında, Tinder'da eşleştiğin herkesin bir listesini görmelisin. Sohbet etmek istediğiniz kişinin profilini seçin.
  2. Ekranın altında yazan metin alanını seçin. Bir mesaj yazın.
  3. Mesajınızı yazın ve seçin Gönder. ...
  4. Tinder sohbetiniz artık aktif.

Tinder sohbet nasil yapilir?

Bir sohbet aç. Tinder menüsünü aç ve Mesajlar'ı seç. Sohbet etmeye başlamak istediğin kişiye dokun; ilk mesajını yazmaya başlayabilirsin. Birçok kişi sohbete başlamadan önce en az bir gün beklemeni önerecektir. Bu, çaresiz görünmeni engeller.

OKCupid mesaj nasil atilir?

OKCupid IM kullanarak bir tanıtım mesajı nasıl gönderilir Kullanıcının profilini beğendikten sonra, bir tanıtım mesajı gönderebilirsiniz. Simgeyi seçin yıldız işaretleri senin için gitmek seviyor . Seçin, kimi seversin . Mesajı göndermek istediğiniz kişiyi seçin.

Tinder nasıl kullanılır 2021?

Tinder uygulamasında, Google, Facebook hesabınızla ve telefon numaranızla oturum açabilirsiniz. Benim gibi Google hesabınızla oturum açmayı tercih ederseniz sonraki adımda uygulama telefon numaranızı girmenizi isteyecektir. Numaranızı girdikten sonra 'devam' seçeneğine dokunuyorsunuz.