Sabiha Gökçen Havalimanından Istanbul yeni havalimanına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen Havalimanından Istanbul yeni havalimanına nasıl gidilir?
  2. Sabiha Gökçen Havalimanı hangi tarafta?
  3. Sabihadan 3 havalimanına nasıl gidilir?
  4. Sabihadan Atatürke nasıl gidilir?
  5. Sabihadan Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanından Istanbul yeni havalimanına nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcular Havaist Pendik seferleri ile Sabiha Gökçen Havalimanı gelen yolcu katı açık otoparkından yolcu alımı yapan IST-8 numaralı otobüsü kullanarak İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirler.

Sabiha Gökçen Havalimanı hangi tarafta?

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (IATA: SAW,ICAO:LTFJ) Pendik ilçesi sınırlarında inşa edilen İstanbul'un 2. havalimanı. Havalimanı ismini, dünyanın ilk kadın savaş pilotu ve Türkiye'nin ilk kadın pilotu olan Sabiha Gökçen'den almıştır.

Sabihadan 3 havalimanına nasıl gidilir?

3 - Sabiha Gökçen Havalimanı'dan İstanbul Havalimanı'na Gidiş Taksi ile: Sabiha Gökçen Havalimanı'dan İstanbul Havalimanı'na Ticari Taksilerle kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Sabiha Gökçen Havalimanı'dan İstanbul Havalimanı'na Taksilerle yaklaşık yolculuk süresi 45 - 55 dakika civarındadır.

Sabihadan Atatürke nasıl gidilir?

Ya da Kadıköy(Metrobüs)–Şirinevler(M1 Metro) güzergahını kullanabilirsiniz. E-11Hattı Haritada siyah mavi ile görünen hat ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Uzunçayır'a ulaşır sonra metrobüs ile Zeytinburnu–M1 Metro ya da Şirinevler—M1 Metro ile Atatürk Havalimanı'na gidebilirsiniz.

Sabihadan Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

Belediye Otobüsü İle Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı Arası Ulaşım
  1. E-3 Hattı Haritada kırmızıyla gösterilen hat sonunda 4. ...
  2. E-10 Hattı Haritada kahverengi ile gösterilen hat ile Kadıköy'e ulaşır, oradan M4 Metro ile Ayrılık Çeşmesi( Marmaray)–Yenikapı(M1 Metro) ile AHL'ye gidebilirsiniz.
Daha fazla öğe...