Ankara Belediye otobüsleri sabah kaçta başlıyor?

İçindekiler:

  1. Ankara Belediye otobüsleri sabah kaçta başlıyor?
  2. Ankara Özel Halk Otobüsleri kaça kadar?
  3. Özel halk otobüsü Ankara Çalışıyor mu?
  4. Ankara otobüs seferleri saat kaçta başlıyor?
  5. Sabah otobüs seferleri kaçta başlıyor?
  6. Ankarada otobüsler çalışıyor mu?
  7. Ankarada hafta sonu toplu taşıma çalışacak mı?

Ankara Belediye otobüsleri sabah kaçta başlıyor?

Otobüs hatlarımız sabah 07.00 ile 09.30 arasında, akşam ise 17.00 ile 19.30 arasında belirlenen kalkış noktalarından hizmet verecektir.

Ankara Özel Halk Otobüsleri kaça kadar?

Metro, ANKARAY, Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ile Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA), Cumartesi ve Pazar günleri saat 21.00'e kadar hizmet verecektir. Saat 21.00 itibarıyla, bu işletme türlerine ait hat ve güzergahlarda ise EGO otobüsleri ile EK-1 tabloda belirtilen saat aralıklarında hizmet verilmeye devam edilecektir.

Özel halk otobüsü Ankara Çalışıyor mu?

HAFTA SONU ANKARA'DA OTOBÜSLER ÇALIŞIYOR MU? Akara EGO'dan duyuru: ... tarihi itibarıyla saat 21.00'de başlayacak hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) çalışmayacaktır.

Ankara otobüs seferleri saat kaçta başlıyor?

Otobüs hatlarımız sabah 07.00 ile 09.30 arasında, akşam ise 17.00 ile 19.30 arasında belirlenen kalkış noktalarından hizmet verecektir.

Sabah otobüs seferleri kaçta başlıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sokağa çıkma yasağının uygulanacağı hafta sonu ulaşımında yeni düzenlemelere gitti. Yapılan düzenleme kapsamında İETT sabah saat 07.00-10.00, akşam ise 17.00-20.00 saatleri arasında 445 hatta otobüs seferi gerçekleştirecek.

Ankarada otobüsler çalışıyor mu?

Şehir içi toplu ulaşım araçlarının (metrobüs, metro, otobüs, dolmuş, taksi vb.) sürücü ve görevlileri de yasaktan muaf tutuluyor. Ankara'da pandemi kapsamında alınan kararlar doğrultusunda tam kapanma döneminde de otobüsler haftanın her günü çalışırken, hafta sonu raylı sistemler (metro) çalışmayacak.

Ankarada hafta sonu toplu taşıma çalışacak mı?

Ankara'da "tam kapanma" nedeniyle toplu taşıma araçlarının saatleri ve çalışma programı güncellendi. Metro ve Ankaray cumartesi-pazar günleri çalışmayacak.