PTT kargo barkod numaramı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. PTT kargo barkod numaramı nasıl öğrenebilirim?
  2. PTT gönderi kodu kaç haneli?
  3. Kargo takip numarası nasıl kullanılır?
  4. PTT Kargo barkod nasıl yazılır?
  5. Kargodaki ürünü nasıl takip edebilirim?
  6. Bana gelen kargoyu nasıl takip ederim?

PTT kargo barkod numaramı nasıl öğrenebilirim?

PTT KARGO TEBLİGAT BARKOD NUMARASI SORGULAMA İnternet üzerinden gonderitakip.ptt.gov.tr adresine gidin. 13 haneli kargo barkod numarasını açılan pencerede gerekli boşluğa yazın. Sağ tarafta mavi renkli kutuda yer alan "Sorgula" sekmesine tıklayın ve kargonuzla ilgili bilgileri görüntüleyin.

PTT gönderi kodu kaç haneli?

Gönderi Takibi Her satıra bir adet barkod numarası gelecek şekilde en fazla 5 adet barkod numarası giriniz. Her bir barkod numarası 13 haneli olmalıdır. Uyarı: Bu sayfada görüntülenecek sonuçlar bilgi amaçlıdır.

Kargo takip numarası nasıl kullanılır?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kargo şirketlerinin kargoyu yollamanız ardından size verilen kağıtta kargo takip numarası yer almaktadır. Kargo takip numarasını bir yere kaydederek internet üzerinden hangi kargo şirketiyle gönderim yaptıysanız sitesine girerek takibini gerçekleştirebilirsiniz.

PTT Kargo barkod nasıl yazılır?

Gönderi takibi yazısının hemen altında yer alan kutucuğa gönderinin üzerinde yazan barkod kodunun girilmesi gerekir. Barkod kodu harfler ve rakamlardan oluştuğu için büyük-küçük harflere dikkat ederek giriş yapın. Barkod kodunun altında yer alan kutucuğa ise ekranda gözüken güvenlik kodunu yazın.

Kargodaki ürünü nasıl takip edebilirim?

Ürün kargoya verildiğinde kargo takip numarası, e-posta adresine gönderilir. Takip numarası ile kargo şirketinin web sitesinden gönderi takibini yapabilirsin. Ayrıca uygulamamızı indirerek uygulama üzerinden Siparişler / Alınanlar bölümünden siparişin hangi durumda olduğunu görüntüleyebilirsin.

Bana gelen kargoyu nasıl takip ederim?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.