Kan kusmak Hangi bölüm?

İçindekiler:

  1. Kan kusmak Hangi bölüm?
  2. Ağızdan kan gelmesi hangi doktora gidilir?
  3. Zehirlenme için hangi doktora gidilir?
  4. Halsizlik için hangi doktora gitmeli?
  5. Boğazdan kan gelmesinin sebebi nedir?
  6. Yorgunluk ve halsizlik icin hangi bölüme gitmeliyim?

Kan kusmak Hangi bölüm?

Kusma problemi için Gastroenteroloji bölümüne gidilir.

Ağızdan kan gelmesi hangi doktora gidilir?

Ağızdan kan gelmesinin hastayı telaşa sokan bir bulgu olmakla beraber iyi huylu ve kötü huylu sebepleri olabileceğini söyleyen Gönlügür, "Az miktarda kan gelen bir hastada ileriki zamanlarda kan miktarı artarak ölüme sebebiyet verebileceğinden, bu tür hastalar derhal en yakın sağlık kuruluşuna, mümkünse bir göğüs ...

Zehirlenme için hangi doktora gidilir?

Mide bulantısı problemlerinin altında yatan tıbbi nedenin teşhis ve tedavi edilmesi için hastanelerin gastroenteroloji (mide bağırsaklar ve karaciğer hastalıkları ile ilgilenen alan) bölümüne başvurması gerekmektedir.

Halsizlik için hangi doktora gitmeli?

Anemi; halsizlik, yorgunluk, çabuk yorulma, çarpıntı, nefes darlığı, göğüs ağrısı vb. problemler yaşıyorsanız hematoloji bölümüne görünmeniz de fayda var. Hematoloji bölümün daha bilinmeyen birçok hastalıkla yakından ilgileniyor.

Boğazdan kan gelmesinin sebebi nedir?

En sık nedenleri arasında, akciğer kanseri, tüberküloz (verem), bronşektazi, akciğerin mantar enfeksiyonları, akciğer apseleri ve pnömoni (zatürre), damar bozuklukları, akciğere pıhtı atması (emboli), kalp kapak hastalıkları (mitral darlık), doğumsal kalp hastalıkları, travmalar, yabancı cisimlerin yanlışlıkla nefes ...

Yorgunluk ve halsizlik icin hangi bölüme gitmeliyim?

Anemi; halsizlik, yorgunluk, çabuk yorulma, çarpıntı, nefes darlığı, göğüs ağrısı vb. problemler yaşıyorsanız hematoloji bölümüne görünmeniz de fayda var.